LPP/LC jaunieši pievienosies telšu pilsētiņai pie valdības nama

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Apvienības «Latvijas Pirmā partija/Latvijas ceļš» jaunatnes organizācija «Pirmie» piedalīsies vairāku dienu akcijā pie Ministru kabineta, kur uzslies savas teltis un atbalstīs telšu pilsētiņas iemītniekus, kā arī izvirzīs savas prasības valdībai.

«Mūsu valsts un tās iedzīvotāji šobrīd pārcieš ne tos vieglākos laikus. 20.gs. sākumā, kad attīstītās valstis dalīja lomas pasaules politikā un ekonomikā, veidoja savu tēlu, mēs cīnījāmies par izdzīvošanu. Tagad lomas ir sadalītas: ASV ir pasaules finanšu centrs, japāņi izgudro un realizē dzīvē jaunas tehnoloģijas, Ķīna ir pasaules plašas izmantošanas preču fabrika, bet kur ir Latvija? Kas mēs esam globālajā ekonomikas sistēmā? Mēs pakalpīgi klausām «starptautiskos aizdevējus» un ar saliektām mugurām katru dienu cenšamies izdzīvot. Izdzīvot nevis dzīvot! Un visi tam piekrīt! Neviens negrib redzēt Latviju par spēcīgu valsti ar inovatīvu ekonomiku,» atdzīst biedrības «Pirmie» valdes priekšsēdētājs Pēteris Dimants.

«Mēs varam samierināties ar savu maz godājamo lomu cirst mežus, kamēr mūsu dabas bagātības netiks izsmeltas, bet varam arī mūsu paaudzes spēkiem izmainīt savu valsti, dot tai jaunu lomu globālajā sistēmā. Bet, lai to paveiktu ir nepieciešams daudz un ilgi strādāt katram no mums. Daudz un ilgi strādāt ir nepieciešams arī konkrēti katram no mums. Mēs jaunieši esam gatavi strādāt, bet šī valdība dara visu iespējamo, lai tas notiktu Īrijā nevis Latvijā,» norāda biedrības «Pirmie» ģenerālsekretārs Rinalds Buškovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu