Klāt «Astro’n’out» lielkoncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11. decembrī plkst. 20.00 grupa «Astro’n’out» aicina uz jau ikgadējo ziemas koncertu «Sapņu fabrikā», kurā tiks prezentēts grupas jaunais studijas albums «Ģeometrija».

Grupa koncerta apmeklētājiem sola vairākus muzikālus pārsteigumus — sākot ar Andi Grīvu, kurš pirmais uzrunās koncerta apmeklētājus, kā arī mūziķi Goran Gora, Arni Račinski («Mofo») un pūtēju trio.

«Kvalitatīva un pozitīva mūzika iedvesmo. «Tele 2» vairākkārt atbalstījis grupas «Astro’n’out» muzikālos projektus, un esam priecīgi piedalīties, lai arī jaunā albuma «Ģeometrija» dziesmas sasniegtu grupas fanus. «Astro’n’out», mūsuprāt, ir spilgts pierādījums tam, cik daudz var panākt, mērķtiecīgi attīstot un liekot lietā savus talantus un spējas,» aicinot uz koncertu, saka «Tele 2» mārketinga un tirdzniecības direktors Jānis Spoģis.

Koncerts iecerēts kā jaunā albuma prezentācijas pasākums, tomēr tā laikā tiks atskaņoti arī labākie skaņdarbi un klausītajiem jau iemīļoti singli no iepriekšējiem diviem albumiem — «Kuš Kuš» un «Astro'acoustic».

www.bilesuserviss.lv.

No 6. decembra grupas «Astro’n’out» jaunais albums «Ģeometrija» pieejams lielākajos tirdzniecības centros un veikalos. Šis pēc skaita ir jau rešais grupas «Astro’n’out» albums. Vairākas albumā iekļautās kompozīcijas klausītājiem būs jau atpazīstamas — «Tici sev», «Tilts» un «Apple Green», kuras paguvušas gūt klausītāju atzinību vēl pirms pagājušajā gadā iznākušā akustiskā albuma, savukārt pēdējais singls «Spoguļoties» stabili atrodas «Radio SWH» topā.

Albuma producenti un lielkoncerta organizatori: SIA «Avantis Promo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu