Pēc vairākiem lieliem kautiņiem pārtrauc KHL spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc vairākiem masu kautiņiem šodien jau ceturtajā minūtē tika pārtraukta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēle starp Čehovas «Vitjaz» un Omskas apgabala «Avangard» komandām.

Maču abas komandas iesāka agresīvi, bet interesantākie brīži sākās pēc nospēlētām trīs minūtēm un 27 sekundēm, kad kautiņā iesaistījās visi laukumā esošie hokejisti.

Pēc šī kautiņa izšķiršanas un dalībnieku noraidīšanas tika nospēlētas tikai astoņas sekundes un atkal sāka kauties visi tajā brīdī astoņi laukumā esošie hokejisti.

Vēl viens līdzīgs kautiņš notika pēc nākamajām trim nospēlētajām sekundēm. Pēc šī kautiņa «Vitjaz» sastāvā palika deviņi nediskvalificēti spēlētāji, bet «Avangard» rindās - septiņi. Spēle gan vēl tika atsākta, tomēr pēc divām sekundēm sākās nākamais kautiņš un tiesnesis nolēma to pārtraukt.

Kopā šajā laikā komandas nopelnīja 671 soda minūti, kas ir jauns KHL rekords. Līgas vadība incidentu sola izskatīt svētdien un tad arī paziņos par sodiem iesaistītajiem klubiem un spēlētājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu