«Dzīve ienāk skolā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējamās misijas nedēļu atklāj Valdis Zatlers, Ingrīda Blūma, Renārs Kaupers u.c.

Atklājot Iespējamās misijas nedēļu, kuras ietvaros 40 dažādu jomu profesionāļi un sabiedrības viedokļu līderi dosies uz skolām visā Latvijā, 8. februārī stundas vadīs Valsts prezidents un Iespējamās misijas patrons Valdis Zatlers, Iespējamās misijas patronese Ingrīda Blūma, grupas «Prāta Vētra» solists Renārs Kaupers, Swedbank Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja Oksana Sivokobiļska un Fontes Vadības konsultācijas vecākā konsultante Olga Dzene.

Dienu plkst. 10:40 atklās Ingrīdas Blūmas stunda Babītes vidusskolā un Renāra Kaupera stunda par tēmu «Motivācija iet skolā jeb kā gūt panākumus dzīvē» Aizupes pamatskolā. Dienas otrajā pusē stundas vadīs – Oksana Sivokobiļska stundu par tēmu «Bankas sistēma kopumā – kā tā strādā, bankas un klientu sadarbība» plkst. 13:00 Rīgas 16.vidusskolā, bet Olga Dzene plkst. 13:00 ar Salaspils 2.vidusskolas skolēniem runās par karjeras izvēli.

Savukārt Valsts prezidents un Iespējamās misijas patrons Valdis Zatlers pirmdien viesosies Rīgas Mūzikas internātvidusskolā, kur  stundu par tēmu «Atjaunotās Latvijas valsts sapņi 20 gadu garumā» plkst. 13:00 vadīs Iespējamās misijas skolotāja Aleksandra Vorobjova skolēniem.

Iespējamās misijas nedēļas galvenais vadmotīvs šogad – dzīve ienāk skolā. Iespējamā misija iestājas par kvalitatīvu, mūsdienu prasībām atbilstošu izglītību un skolu, kas ir atvērta un elastīga, mācību procesu, kurā skolēni iegūst ne tikai zināšanas, bet arī svarīgas dzīves prasmes. Iespējamās misijas nedēļas dalībnieki ar savu pieredzi un stāstiem parādīs bērniem, ka dzīvē viss ir iespējams – tikai jāapzinās savi mērķi un sapņi. Ar šādu domu skolās visā Latvijā ikdienu strādā arī 26 Iespējamās misijas jaunie skolotāji – talantīgi, rūpīgi atlasīti un sagatavoti augstskolu absolventi, kas kā savu pirmo profesionālo izaicinājumu izvēlējušies darbu skolā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu