Nordea Rīgas maratonam reģistrējušies jau 1500 dalībnieku no 25 valstīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Līdz šodienai Nordea Rīgas maratonam reģistrējušies jau 1500 dalībnieku, kas ir divas reizes vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pagājušā gadā, turklāt gandrīz trešdaļa no visiem, kas reģistrējušies, ir ārzemnieki no 25 pasaules valstīm.

Reģistrētie dalībnieki:

Līdz 9. februārim reģistrējušies jau 1500 dalībnieki no 25 valstīm. Lielākais dalībnieku skaits ir no Latvijas (1094 dalībnieki), liela pārstāvniecība ir arī no Somijas (119 dalībnieki) un Vācijas (80 dalībnieki). Šobrīd jau zināms, ka maratonā piedalīsies arī skrējēji no ASV, Austrijas, Beļģijas, Baltkrievijas, Čehijas, Dānijas, Francijas, Igaunijas, Itālijas, Kanādas, Krievijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Luksemburgas, Nīderlandes, Norvēģijas, Polijas, Rumānijas, Spānijas, Šveices, Ukrainas un Zviedrijas, kā arī interesi izrādījuši arī profesionālie maratona skrējēji no Etiopijas un Kenijas. Lielais starptautisko dalībnieku īpatsvars pārliecinoši pierāda, ka Nordea Rīgas maratons ieņēmis stabilu vietu starptautisko maratonu kartē.

No Latvijas visaktīvākie skrējēji ir no Rīgas, kurai seko Jelgava, Valmiera, Ogre, Jūrmala, Talsi un vēl citas Latvijas pilsētas. Kā jau ierasts, arī šogad Latvijas dalībnieku vidū populārākā distance ir 5km.

Distances:

Nordea Rīgas maratonā 2010 dalībniekiem būs pieejamas četras distances: 42km, 21km, 5km un maratona stafete (4 dalībnieki veic 42km distanci). 23. maijā Nordea Rīgas maratons notiks jau 20. reizi.

Visiem, kas nolēmuši Rīgā skriet 42km garo distanci šis ir pēdējais brīdis sākt nopietnu treniņu procesu. Savu gatavību 23. maijā skriet maratona distanci (42km 195m) pauduši jau 360 dalībnieki, bet pusmaratona distanci (21km 97m) - 500 dalībnieki, kas ir divas reizes vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pagājušā gadā.

Reģistrēšanās:

www.nordearigasmaratons.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu