Juris Gulbis vada stundu 88. vidusskolā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Noslēdzot Iespējamās misijas» nedēļu, kuras ietvaros šonedēļ ap 40 dažādu jomu profesionāļi un sabiedrības viedokļu līderi devās uz skolām visā Latvijā, šodien stundas vadīs vairāki pazīstami Latvijas uzņēmēji, viņu vidū viens no «Iespējamās misijas dibinātāja Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, atbalstītāji - Aldaris valdes priekšsēdētāja Ināra Šure, SAF Tehnika vadītājs Normunds Bergs, Nordea valdes priekšsēdētājs Valdis Siksnis, kā arī Primekss valdes priekšsēdētājs, ekonomists Jānis Ošlejs un Ārvalstu Investoru padomes priekšsēdētājs Andris Lauciņš.

9:00 - 10:00 Andris Lauciņš Ārvalstu Investoru padomes priekšsēdētājs Rīgas Juglas vidusskola Risinājumi valsts ekonomiskās situācijas uzlabošanai

10:00 - 10:40 Ināra Šure Aldaris valdes priekšsēdētāja Teteles pamatskola

10:30 - 11:10 Valdis Siksnis Nordea valdes priekšsēdētājs Kalnciema pilsētas vidusskola Globālā finanšu krīze - cēloņi, sekas un ietekme uz reālo ekonomiku.

12:00 - 14:00 Normunds Bergs SAF Tehnika vadītājs Rīgas Ostvalda vidusskola Fizika kā zinātne un kā uzņēmējdarbība

12:15 - 12:55 Juris Gulbis Lattelecom valdes priekšsēdētājs Rīgas 88. vidusskola

14:00 - 14:40 Jānis Ošlejs Primekss valdes priekšsēdētājs, ekonomists Rīgas 28. vidusskola Kas nepieciešamas jaunam cilvēkam, lai veiksmīgi attīstītu uzņēmumu Latvijā

www.iespejamamisija.lv

Iespējamās misijas nedēļas galvenais vadmotīvs šogad - dzīve ienāk skolā. Iespējamā misija iestājas par kvalitatīvu, mūsdienu prasībām atbilstošu izglītību un skolu, kas ir atvērta un elastīga, mācību procesu, kurā skolēni iegūst ne tikai zināšanas, bet arī svarīgas dzīves prasmes. Iespējamās misijas nedēļas dalībnieki ar savu pieredzi un stāstiem parādīs bērniem, ka dzīvē viss ir iespējams - tikai jāapzinās savi mērķi un sapņi. Ar šādu domu skolās visā Latvijā ikdienu strādā arī 26 Iespējamās misijas jaunie skolotāji - talantīgi, rūpīgi atlasīti un sagatavoti augstskolu absolventi, kas kā savu pirmo profesionālo izaicinājumu izvēlējušies darbu skolā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu