«Astro’n’out» iesāk jaunā albuma «Ģeometrija» koncerttūri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šodien, 13. februārī «Studentu klubā» grupa «Astro’n’out» iesāk sava svaigākā studijas veikuma – albuma «Ģeometrija» vislatvijas iepazīstināšanas koncertu sēriju. Koncerts Studentu klubā sāksies ap pusnakti, tātad vienlaikus ar visu mīlētāju dienas iestāšanos.

«Astro’n’out» paši saka: «Tūri gribējām iesākt ar Studentu klubu, lai ir sajūta, ka iesākam „mājās” - starp savējiem. Šis būs tikai pirmais tūres koncerts, bet jau esam noskaņojušies uz pozitīvi enerģiska viļņa, un domājam – to sajutīs arī klausītāji.« 

«Ģeometrija» ir trešais grupas studijas albums, kurā atrodami arī tādi populāri singli kā «Apple green», «Tici sev», «Tilts» un «Nav ko teikt», kā arī albuma iznākšanas laikā klausītāju mīlestību iekarojušais «Spoguļoties».

Par kopējo noskaņu koncerta vakarā gādās Dj Rojas Klāvests, kurš pēc ilgstošāka pārtraukuma stāsies pie Dj pults.

Biļetes iepriekšpārdošanā iegādājamas Biļešu Servisa kasēs, internetā «bilesuserviss.lv» vai pie ieejas klubā. Biļešu politika Valentīna dienas noskaņā – 3ls viena biļete, 4ls pāra biļete! Ieeja klubā no plkst. 22.00

Tuvākie koncertu tūres koncerti paredzēti:
• 20.februārī Jaunolainē, Olaines pagasta kultūras namā plkst. 20.00
• 13.martā Alūksnē, Atpūtas klubā Ideja plkst.23.00

Albuma producenti un koncertu tūres organizatori: SIA «Avantis Promo».


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu