Vai Zane Dombrovska - Iemīlējusies?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Februārī tiek izdots dziedātājas Zanes Dombrovskas jaunais albums «es... un tu...», kas ir dziedātājas otrais solo albums. Pirmais albums - «taa ES» tika izdots 2006. gadā un guva lielu klausītāju atzinību.

Jaunajā albumā «es... un tu...» iekļautas 10 jaunas oriģināldziesmas, kuru autore ir Zane Dombrovska, un dziesmā «Rīts» izmantots citāts no dzejnieces Ingas Gailes dzejoļa Un tad ir rīts.

«Iemīlējusies»

Zane Dombrovska: «Tā kā jaunajā albumā pārsvarā tiek runāts par savstarpējām attiecībām un mīlestību, un februāris Sv. Valentīna sakarā tiek saukts par mīlestības mēnesi, tad arī izvēlējos kā nākamo singlu pieteikt dziesmu «Iemīlējusies». Un kad tad vēl labāk iemīlēties, ja ne pavasarī?... »

Albuma tapšanā piedalījušies pianists un aranžētājs Raimonds Petrauskis, saksofonists Oskars Petrauskis, sitaminstrumentālisti Rihards Zaļupe, Kaspars Grigalis u.c. Radoši konsultēja režisore un producente Mirdza Zīvere. Miksēja un māsterēja Haralds Stenclavs.
«es.. un tu..» tapis ar Aijas Vežukas, SIA «EK Auce», Auces pilsētas domes un izdevniecības «Santa» atbalstu.

Albumu var iegūt, iegādājoties žurnāla «Santa» februāra numuru, kā arī no 8. februāra noklausīties dziedātājas mājas lapā «zanedombrovska.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu