«Cosmos» prezentē īpašu dziesmu «Spices» jubilejā un gaida Valentīndienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā «Spice» svinēja 8 gadu jubileju. Tajā ar īpašu apsveikumu uzstājās grupa «Cosmos», kas prezentēja īpaša veltījuma dziesmu izlasi.

«Spices» 8 gadu jubilejas svinību ietvaros izveidojusies sadarbība ar vokālo grupu «Cosmos», kas par godu īpašajam notikumam sagatavojusi dziesmu izlasi, kuru CD formātā būs iespējams iegūt tikai Spices pircējiem. Jubilejas mēnesī no 8.februāra līdz 8.martam norisināsies akcija, kuras laikā pircēji par pirkumiem varēs saņemt uzlīmes. Sakrājot 8 uzlīmes, ikviens iegūs garantēto dāvanu - grupas «Cosmos» jauno disku. Visi diski piedalās izlozē, kurā tiks izspēlētas 800 biļetes uz unikālu tikai Spices pircējiem veltītu «Cosmos» koncertu 8.martā Latvijas Nacionālajā teātrī.

Iveta Lāce, tirdzniecības kompleksa «Spice» direktore: «Pateicoties mūsu lojālajiem pircējiem, «Spice» 8 gados ir kļuvusi par vienu no iecienītākajiem un populārākajiem centriem Latvijā. Domājot par pircēju ērtībām, mēs turpinām strādāt pie kompleksa attīstības - plānojam šogad uzlabot apmeklētāju piekļūšanu Spicei, turpināsim labiekārtot kompleksa teritoriju, atklāsim jaunas un interesantas tirdzniecības vietas, organizēsim aizraujošus izklaides pasākumus visai ģimenei.
Lai pateiktos mūsu pircējiem par izrādīto uzticību, vēlamies dāvināt iespēju piedzīvot neaizmirstamu ceļojumu cilvēka balss bezgalīgajās iespējās kopā ar vokālo grupu «Cosmos» - īpašā koncertā 8. martā Latvijas Nacionālajā teātrī.« 

Īpašajā Cosmos dziesmu izlasē iekļautas dziesmas:
«Tu esi kā»
«Billie Jean»
«Aptieka»
«Ticu un viss»
«Dūdieviņš»
«Спят усталые игрушки»
«Pasaules galiņš»
«Fledermauša šūpuļdziesma» (Live)

Grupas «Cosmos» dalībniekus būs iespējams satikt Spicē arī 14.februārī Valentīna dienas svinību pasākumā, kurā «Cosmos» sniegs sirsnīgu bezmaksas koncertu visiem mīlētājiem. Savukārt pasākuma noslēgumā ikviens viesis tiks aicināts uz Latvijā lielākās – 7 stāvus augstās un 60 kilogramus smagās SIA  «Staburadzes konditoreja» tortes «Dolce Vita» baudīšanu.

«Spices» jubilejas mēneša ietvaros pircējus sagaida dažādi pārsteigumi un plaša bezmaksas izklaides programma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu