E-prasmju nedēļa visā Latvijā jau nākamnedēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LIKTA

Ar tiešraidi portālā «apollo.lv», bezmaksas semināriem iedzīvotājiem «Interneta un TV iespējas informācijas laikmetā» Latvijas bibliotēkās, e-pašapkalpošanās vides «mans.lattelecom.lv» demonstrāciju «Lattelecom» klientu apkalpošanas centrā t/c Spice un Uzziņu dienesta 1188 informatīvo atbalstu, «Lattelecom» grupas uzņēmumi aktīvi iesaistīsies e-prasmju nedēļā.

www.apollo.lv

Tiešraides tiks uzsāktas 2.martā plkst.10 ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra Edgars Zalāns, LIKTA prezidentes Signe Bāliņa un «Lattelecom» Komercdirektores Kerli Gabrilovičas e-prasmju nedēļas atklāšanas uzrunām.

No 2 līdz 5.martam Baltijas Datoru Akadēmija sadarbībā ar «Kultūras informācijas sistēmas», visos reģionālo bibliotēku mācību centros rīkos bezmaksas semināru iedzīvotājiem Interneta un TV iespējas informācijas laikmetā, kuros varēs uzzināt par datora un interneta  izmantošanas iespējām ikdienas vajadzībām, kā arī par «Lattelecom» pakalpojumiem iedzīvotājiem. Semināri notiks no plkst. 9 – 17 Rīgas, Daugavpils, Gulbenes, Jelgavas, Preiļu, Ventspils, Ogres, Liepājas un Valmiera bibliotēku mācību centros, kā arī BDA telpās Rīgā, Tallinas ielā 4.

www.piesledzieslatvija.lv

4.martā Spice no plkst.12 – 16 pie «Lattelecom» klientu apkalpošanas centra notiks e-apkalpošanās vides «mans.lattelecom.lv» demonstrācija un apmācības. Šajā pašapkalpošanās sistēmā iespējams apskatīt visus apmaksātos rēķinus, sekot līdzi ģimenes tālruņa sarunu izdrukai, kā arī kontrolēt savu nākamo rēķinu. Tiešsaistē iespējams sekot līdzi jau esošajiem pakalpojumiem, pasūtīt jaunus, kā arī uzlabot vai mainīt sev jau pieejamos «Lattelecom» pakalpojumus.

Arī Baltijas Datoru Akadēmija 4.martā sadarbībā ar «Kultūras informācijas sistēmas» (KIS) un Rīgas Centrālās bibliotēkas mācību centru  «Sociālajā Dienas Centra» (SDC), Katoļu ielā 57, Rīgā organizē apmācības Sociālā dienas centra apmeklētājiem datora iemaņu apgūšanā, informācijas meklēšanā internetā, CV sagatavošanā.

www.bda.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu