«Lattelecom» grupas uzņēmumi turpina atbalstīt SOS bērnu ciematus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Ceturtdien SOS bērnu ciematos Valmierā un Īslīcē jau otro gadu pēc kārtas viesosies «Lattelecom» grupas uzņēmumu darbinieki, lai apmācītu SOS mammas informāciju tehnoloģiju efektīvā lietošanā. Viesošanās laikā SOS bērnu ciematu rīcībā tiks nodoti 7482 lati, ko aizvadītā gada laikā akcijas «Palīdzi bērniem izaugt!» ietvaros ziedojuši Uzziņu dienesta 1188 un uzņēmuma SIA «Interinfo Latvijā» klienti. Kamēr mammas apgūs datorzinības, bērni no SOS bērnu ciematiem dosies ekskursijā uz Uzziņu dienesta 1188 kontaktu centru Cēsīs, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

Turpinot aizvadītajā gadā aizsākto tradīciju, SOS bērnu ciematos Valmierā un Īslīcē viesosies 10 «Lattelecom» grupas uzņēmumu darbinieki, lai sniegtu SOS mammām praktiskas zināšanas par informāciju tehnoloģiju efektīvāku lietošanu ikdienā - «Microsoft Office» programmu un interneta prasmīgāku lietošanu, kā arī citiem noderīgiem jautājumiem. Apmācības notiks sociālās kustības Pieslēdzies, Latvija! ietvaros, kuras mērķis ir sekmēt zināšanu sabiedrības attīstību Latvijā.

«Lattelecom» grupas uzņēmumu darbinieku viesošanās laikā SOS bērnu ciemati saņems arī finansiālu atbalstu 7482 latu apmērā. Šo summu aizvadītā gada laikā akcijas «Palīdzi bērniem izaugt!» ietvaros saziedojuši Uzziņu dienesta 1188 un uzņēmuma SIA «Interinfo Latvijā» klienti.

Akcijas laikā SIA «Interinfo Latvijā» reklāmas konsultanti klātienē apmeklēja tūkstošiem Latvijas uzņēmumu, stāstīja tiem par akciju «Palīdzi bērniem izaugt!» un aicināja uzņēmējus ziedot SOS bērnu ciematiem. SIA Interinfo Latvijā izsaka pateicību saviem 7052 klientiem, kuri, noslēdzot līgumu par informācijas izvietošanu 1188 uzziņās, katrs ziedoja vienu latu SOS bērnu ciematiem.

Šis ziedojums tiks izmantots SOS bērnu ciematu bērnu izglītības un attīstības aktivitāšu nodrošināšanai, tai skaitā arī Valmieras SOS bērnu ciemata deju grupas sagatavošanai dalībai Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos šī gada vasarā.

«SOS bērnu ciematu bērni un darbinieki ir ļoti priecīgi par jauko sadarbību, kas mums ir izveidojusies ar Lattelecom grupas uzņēmumiem. Mūsu darbības nodrošināšanai ļoti svarīgs ir ne tikai uzņēmumu sniegtais atbalsts, bet arī uzņēmumu darbinieku sirsnīgā vēlme iepazīt SOS bērnu ciematu darbību un sniegt savu, personīgu, atbalstu mūsu darbībai,» gandarīta par sadarbību ir Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja.

Kamēr SOS mammas apgūs datorzinības «Lattelecom» darbinieku vadībā, SOS ciematu bērni dosies aizraujošā ekskursijā uz Uzziņu dienesta 1188 kontaktu centru Cēsīs. Tur bērniem būs iespēja tikties ar kontaktu centra darbiniekiem un klātienē iepazīt uzziņu sniegšanas procesu.

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir labdarības organizācija, kas nodrošina ilgtermiņa ģimenes modeļa aprūpi bez vecāku gādības palikušiem bērniem un īsteno ģimeņu stiprināšanas projektus. Latvijā divos SOS bērnu ciematos - Īslīcē (Bauskas rajons) un Valmierā, kā arī SOS jauniešu mājās Jelgavā un Iecavā - mīlestību un drošību atraduši 143 bērni. Ģimeņu stiprināšanas projekti sniedz nepieciešamo atbalstu un palīdzību vairāk nekā 500 bērniem no Valmieras, Rīgas un Olaines pagasta sociālā riska ģimenēm.

www.1188.lv

«Lattelecom» ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas piedāvā integrētus elektronisko sakaru un IT pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus. Lattelecom nodrošina arī datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus. Lattelecom grupu veido pieci uzņēmumi: «Lattelecom», «Lattelecom Technology», «Lattelecom BPO», «Citrus Solutions» un «Baltijas Datoru Akadēmija».

SIA «Interinfo Latvijā» ir «Lattelecom BPO» sadarbības partneris, kas individuāli kontaktējas ar visas Latvijas uzņēmumiem, lai iegūtu, aktualizētu un papildinātu 1188 uzziņu medijos publicēto  informāciju.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu