Sandra Bulloka aizgājusi no vīra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas aktrise Sandra Bulloka, kas marta sākumā tika apbalvota ar «Oskara» balvu par savu aktierspēli filmā «The Blind Side», nolēmusi izšķirties no sava vīra Džeses Džeimsa, kas esot viņu piekrāpis ar kādu tetovējumu modeli.

«Sandra ir sagrauta. Džese centās nokārtot lietas, taču veltīgi. Viņa iet no viņa prom,» žurnālam «Ok!» pavēstīja kāda pārim pietuvināta persona.

Saskaņā ar žurnāla «People» informāciju, 45 gadus vecā aktrise aizgāja no mājām pirmdien un šī iemesla dēļ arī atcēla plānoto braucienu uz Lielbritāniju, kur viņai vajadzēja piedalīties savas filmas «The Blind Side» pirmizrādē. Bulloka par savas vizītes atcelšanu informēja paziņojumā. «Neparedzētu privātu iemeslu dēļ es nevarēšu doties filmas «The Blind Side» atbalsta braucienā. Es atvainojos par sagādātajām neērtībām un pateicos jums, ka jūs turpināt atbalstīt filmu,» paziņoja Bulloka.

Saskaņā ar bulvārpreses informāciju, pie pāra nesaskaņām vainojama Džeses Džeimsa flirts ar tetovējumu modeli Mišelu Makdžī, kas pati atklāja, ka viņu romāns bija sācies vēl filmas «The Blind Side» uzņemšanas laikā. Tomēr Makdžī norādīja, ka uz to brīdi attiecības starp Bulloku un viņas vīru jau bija beigušās. «Es nekad ar viņu nesamestos, ja uzskatītu, ka viņš ir precējies vīrietis. Viņš atstāja iespaidu, ka viņi jau ir pašķīrušies.«

Vēl nesen Džese Džeimss atklāja, ka ļoti lepojas ar sievas uzvaru ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā. «Tā ir vienreizēja iespēja atbalstīt manu sievu un viņas darbu. Viņa mani atbalsta visu laiku. (..) Viņa ir skaista. Viņa ir brīnišķīga. Man no viņas aizraujas elpa. Reizēm es uz viņu paskatos un vienkārši zaudēju elpu. (..) Es ļoti lepojos ar viņu. Neviens cits nav pelnījis šo balvu vairāk un neviens nestrādā tik smagi, kā viņa.»

Bulloka un Džeimss apprecējās 2005.gadā.

Džeimss ir ekskluzīvu motociklu ražošanas uzņēmuma «West Coast Choppers» vadītājs, kā arī televīzijas zvaigzne. Šobrīd viņš vada raidījumu «Jesse James is a Dead Man», bet iepriekš viņš raidījuma «Monster Garage» vadītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu