Koalīcija LPP/LC piedāvājusi trīs ministru portfeļus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

LPP/LC no pirmdienas nolēmusi atbalstīt Ministru prezidenta Valda Dombrovska (JL) valdību, līdz ar to var uzskatīt, ka tagad tai Saeimā ir vairākums, žurnālistiem pēc koalīcijas padomes sēdes sacīja Dombrovskis.

LPP/LC 12. aprīlī lems, kāda formā atbalstīt valdību un vai pieņems piedāvājumu ieņemt tieslietu, veselības un ārlietu ministru amatus.

Pēc koalīcijas padomes sēdes LPP/LC priekšsēdētājs, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers sacīja, ja partijas nevarēs vienoties par kādu no jautājumiem, tad tas nebūs šķērslis tālākai sadarbībai. «Mēs esam balsojuši par šo valdību un atbalstīsim to arī tālāk, līdz ar to valdība var rēķināties ar balsu vairākumu Saeimā,» teica Šlesers.

Šlesers neatbildēja uz jautājumu, vai pats piekritīs uzņemties kādu no vakantajiem ministra amatiem, bet piebilda, ka LPP/LC valde un viņš savu viedokli paudīs 12.aprīli.

Tāpat koalīcijā partijas vienojušās par Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas likvidēšanu, bet par citu ministriju reorganizāciju saruna varētu notikt tikai pēc 10.Saeimas vēlēšanām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu