Austrālijas mediji izjokojuši Bekhemu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems kļuvis par galveno varoni Austrālijas mediju 1.aprīļa - joku dienas - ziņās.

Austrālijas medijos šodien parādījās informācija, ka Bekhems, kurš pēdējā laikā uz īres tiesībām spēlēja Itālijas A sērijas klubā «AC Milan», piekritis doties uz šovasar paredzēto Pasaules kausa izcīņas finālturnīru kā Austrālijas valstsvienības galvenā trenera palīgs.

Kā ziņots, Bekhems martā Itālijas A sērijas čempionāta spēlē ar «Chievo» vienību guva smagu Ahileja cīpslas traumu. Pussargam Somijā tika veikta operācija un viņš nevarēs palīdzēt Anglijas izlasei Pasaules kausa finālturnīrā.

Laikrakstā «Sydney Morning Herald» šodien parādījās informācija, ka vienošanās ar Bekhemu tika panākta pēc tam, kad Austrālijas Futbola federācijas prezidents Frenks Louvijs futbolistam uz slimnīcu nosūtīja augļus un apsveikuma kartīti, lai Bekhems ātrāk izveseļotos.

Vēlāk radiostacijā, kas pieder «Australian Broadcasting Corporation», izmantoja Bekhema balsi un izveidoja viltus interviju, kurā angļu pussargs it kā apstiprina savu vēlmi kopā ar Austrālijas izlasi doties uz Pasaules kausa izcīņas finālturnīru.

Daudzi klausītāji šai informācijai noticēja, tomēr vēlāk masu mediji atzinās, ka tā nav patiesa un ka tas bijis tikai 1.aprīļa joks.

Jau ziņots, ka gan Anglijas izlases vadība, gan Pasaules kausa turnīra organizatori ir izteikuši vēlēšanos, lai Bekhems brauc uz DĀR atbalstītāja un gaidīta viesa statusā.

Pasaules kausa finālturnīrs DĀR notiks no 11.jūnija līdz 11.jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu