Sandra Buloka adoptējusi afroamerikāņu zēnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Godalgotā Holivudas aktrise Sandra Buloka iesniegusi šķiršanās prasību kā arī kļuvusi par māti afroamerikāņu zēnam, trešdien savā mājaslapā paziņoja žurnāls «People».

«Jā, esmu iesniegusi šķiršanās prasību,» nedēļas žurnālam norādīja Holivudas aktrise, kas pēc «Oskara» balvas saņemšanas nonāca dzeltenās preses uzmanības centrā viņas vīra neuzticības dēļ.

Martā Buloka saņēma savu pirmo «Oskaru» par aktierspēli filmā «The Blind Side». Īsi pēc tam viņa aizgāja no ģimenes mājas sava vīra Džeses Džeimsa neuzticības dēļ. Saskaņā ar bulvārpreses informāciju 41 gadus vecais motociklu ražošanas uzņēmuma «West Coast Choppers» vadītājs bija krāpis Buloku ar vismaz četrām sievietēm.

Kad skandāls nonāca presē, Džeimss izplatīja paziņojumu, lūdzot piedošanu sievai un bērniem par radītajām ciešanām, un devās uz kādu rehabilitācijas klīniku.

Žurnāls arī ziņo, ka aktrise ir adoptējusi trīs mēnešus vecu afroamerikāņu zēnu Luisu Bardo. Interneta portālā redzama fotogrāfija, kurā starojošā aktrise tur rokās bērnu.

«People» vēsta, ka Džeimss un Buloka uzsāka adopcijas procesu pirms četriem gadiem. Pirms nāca gaismā Džeimsa neuzticība, pāris plānoja paziņot par adopciju pēc «Oskara» balvu pasniegšanas. Tagad Buloka adoptējusi Luisu kā vientuļā māte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu