Dziedātāja Zane Dombrovska dodas koncerttūrē «Iemīlējusies»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau maijā koncertbraucienā pa Latvijas pilsētām ar koncertprogrammu «Iemīlējusies» dosies dziedātāja un jaunā aktrise Zane Dombrovska. Koncertbrauciens noslēgsies ar īpašu koncertu Rīgā, Nacionālā teātra Jaunajā zālē.

Z. Dombrovska: «Šie koncerti man ir ļoti īpaši un personīgi. Īpaši, jo pirmo reizi dodos koncerttūrē ar savu solo programmu un personīgi, jo pati esmu arī šīs programmas dziesmu autore. Tā kā par manu rokrakstu mūzikā ir kļuvis katru dziesmu veidot kā stāstu, esmu ļoti priecīga, ka koncertos kā īpašie viesi būs nevis mūziķi, bet gan cilvēki, kas diendienā stāsta mums dažādus stāstus. Koncertos būsim kopā ar žurnālu «Santa» un Santu Anču, tādēļ šie nebūs tikai koncerti, tās būs tikšanās un jauka kopā būšana caur mūziku un sarunām.« 

Zane muzicēs kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem izciliem mūziķiem - Raimondu Petrauski (taustiņinstrumenti) un Oskaru Petrauski (saksofons). Ar idejām koncerta režijai un scenogrāfijai piedalās arī aktieris un režisors Kaspars Zvīgulis.

Skanēs oriģināldziesmas no nesen izdotā Zanes albuma «es…un tu…», kā arī dziesmas no pirmā albuma – taa ES. Kā īpašas muzikālas piedevas koncertā būs dziesmas arī no muzikālajām izrādēm, kurās jaunā aktrise ir spēlējusi.

Z. Dombrovska: «Ar šiem koncertiem gribu vairot cilvēkos pozitīvismu, cilvēcīgumu un sirsnīgumu.«
K. Zvīgulis: «Un cik reizes dienā iemīlies TU?»

Koncerti notiks:

  • 8.05. Cēsu CATA Kultūras namā plkst. 18.00
  • 9.05. Rūjienas kultūras namā plkst. 15.00
  • 13.05. Nacionālā teātra Jaunajā zālē plkst. 19.00

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs, «bilesuparadize.lv», kā arī koncertu norises vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu