Rīgas Zoo dārza pingvīni izraisījuši lielu apmeklētāju interesi (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas Zooloģiskajā dārzā jau gandrīz nedēļu ir apskatāmi Džentū pingvīni, kas izraisījuši lielu apmeklētāju interesi.

Kā pastāstīja Zooloģiskā dārza Informācijas dienesta pārstāvis Māris Lielkalns, cilvēkiem ir liela interese savām acīm redzēt pingvīnus, jo šie ir vieni no tiem dzīvniekiem, kurus apmeklētāji grib redzēt zooloģiskajos dārzos.

Pēdējo reizi Rīgas Zooloģiskajā dārzā pingvīni bija apskatāmi pirms 50 gadiem, bet tagad tos interesenti Rīgā varēs aplūkot līdz 30.augustam.

Lielkalns skaidroja, ka cilvēku interese par jaunajiem dzīvniekiem ir ļoti liela, tādēļ nereti pie skatloga veidojas drūzma. Visvairāk apmeklētāju Zooloģiskajā dārzā ierodas brīvdienās, tādēļ viņš aicina cilvēkus uz zoodārzu doties arī darbdienās, lai bez cilvēku drūzmēšanās un bez steigas varētu izstaigāt dārza teritoriju, aplūkojot arī pingvīnus.

Džentū pingvīnus Rīgas Zooloģiskajā dārzā ierodas aplūkot arī ārvalstu tūristi, kas lielākoties ir Latvijas kaimiņvalstu iedzīvotāji.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu