«Nordea» Rīgas maratona tiešraide «Apollo» portālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

«Nordea» Rīgas maratona norises dienā, izmantojot «Lattelecom» infrastruktūru un tehniskās iespējas, līdzjutējiem ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē, būs iespēja portālā «www.apollo.lv» tiešraidē vērot notikumus maratona trasē. [s:33203].

Tiešraide no maratona tiks translēta no plkst. 8:30 līdz 14:00 ar sporta komentētāja Anatolija Kreipāna komentāriem. Tiešraidi klātienē varēs vērot arī Krastmalā uz lielā ekrāna.

«Lattelecom» kā «Nordea» Rīgas maratona Tehnoloģiju partneris šogad ir sarūpējis vēl vairākus jaunumus – katrs interesents izmantojot tiešsaistes treniņu programmu, varēja sagatavoties maratonam, personīgi kontrolējot savus rezultātus sagatavošanās procesā.

Savukārt pēc finiša, ievadot savu numuru maratona mājas lapā, dalībnieki varēs izdrukāt diplomu par dalību maratonā. Tie skrējēji, kas reģistrējoties maratonam ir norādījuši savu mobilā tālruņa numuru, finišējot izvēlēto distanci saņems īsziņu ar savu rezultātu.

«Lattelecom» komanda šogad būs vislielākā, jo tajā startēs 666 dalībnieki. Tāpat uzņēmums ir nodrošinājis profesionālu fanu vadītāju Jāni Skuteli, kurš 23. maijā jau no 9:00 Rātslaukumā organizēs līdzjutējus, kuri vēl šogad nav izlēmuši piedalīties skrējienā, bet ir gatavi atbalstīt savējos.

«Esmu gandarīts, ka mūsu uzņēmumā strādā tik daudz cilvēku, kuri ir gatavi jauniem izaicinājumiem ne tikai biznesā, bet arī droši dodies trasē, lai pieveiktu nopietnas distances. Septiņas dienas pēc maratona finiša sāksies Virszemes televīzijas starts. Ja katrs mūsu komandas dalībnieks skrienot pieliks tādas pašas pūles, kā strādājot pie Virszemes televīzijas ieviešanas, tad esmu pārliecināts, ka vairāki cilvēki no mūsu komandas pretendēs uz godalgām» - stāsta «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Uzziņu dienesta 1188 aktivitātes

Uzziņu dienesta 1188 radošā komanda kopīgi ar Nordea Rīgas maratona organizatoriem papildinājuši interaktīvo maratona karti, kurā ērti var aplūkot izvēlētās distances maršrutu, servisa punktus (vietas, kur pieejams ūdens un tualetes), medicīniskās palīdzības punktus, fanu pulcēšanās vietas, kā arī pašu galveno – startu un finišu. Karte ir aplūkojama «www.nordearigasmaratons.lv» un «www.1188.lv».

Savukārt sadarbībā ar «Sony», Uzziņu dienests 1188 ir parūpējies, lai ikviena dalībnieka svarīgākais mirklis - finišs tiktu iemūžināts. Sākot no 28. maija, Uzziņu dienesta 1188 portālā «www.1188.lv» ikviens maratona dalībnieks, ievadot savu dalības numuru, varēs bez maksas lejuplādēt bildes, kurās redzams viņa finišs. 1188 atgādina, ka trases malās īsi pirms finiša ir «Sony» ceļa zīmes, kas atgādinās par «Sony» fotofinišu un to, ka jāpasmaida.

«Lattelecom» ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas piedāvā integrētus elektronisko sakaru un IT pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus. Lattelecom nodrošina arī datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus. Lattelecom grupu veido pieci uzņēmumi: «Lattelecom», «Lattelecom Technology», «Lattelecom» BPO, «Citrus Solutions» un «Baltijas Datoru Akadēmija».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu