Santai Didžus pēc šova «Dejo ar zvaigzni» -13 kg

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

«Labdarības tievēšanas maratonā» aktrises Santas Didžus figūra pārsteigusi daudzus – trīs bērnu māmiņa pēc TV3 šova «Dejo ar zvaigzni 3» fināla esot kļuvusi vēl slaidāka.

«Manuprāt, galvenā veiksmes atslēga slēpjas pareizā ēšanā – pareizā un veselīgā ēšanā,» žurnālam «Vakara ziņas» atklājusi Santa. «Es, piemēram, neaizliedzu sev ēst pēc sešiem vakarā, taču izvairos no smagiem ēdieniem, tā vietā izvēloties dažādus augļus, salātus, dārzeņus. Jau vairāk nekā desmit gadus neēdu gaļu,» notievēšanas receptē dalījusies aktrise.
 
Santa atklāj, ka arī pēc dejošanas šova beigām viņas ikdienā fizisko aktivitāšu netrūkstot. Kā piemēru «VZ» viņa minējusi mazo bērnu, kas ar katru dienu kļūstot arvien smagāks. «Pagaidām viņš nestaigā, es viņu diezgan daudz nēsāju uz rokām. Piedevām, ja viņš nolidina zemē kādu mantiņu, tad ar visu bērnu uz rokām pietupjos un šo mantiņu ceļu augšā. Ja vienas dienas laikā to sanāk izdarīt vairākus desmitus reižu, domāju, ka to var uzskatīt par gana labu fizkultūru,» spriežot «Māmiņu kluba» vadītāja.

Kā vēl vienu iemeslu viņas slaiduma noslēpumam Didžus minējusi to, ka TV ekrānā cilvēki vienmēr izskatoties apaļīgāki nekā ir patiesībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu