Megana Foksa nespēlēs filmas «Transformers» trešajā daļā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktrise Megana Foksa nespēlēs filmas «Transformers» («Transformeri») trešajā daļā, paziņojusi kinokompānija «Paramount Pictures».

Kā norādīja kompānijas pārstāvji, Foksa nav izvēlēta lomai Maikla Beja veidotajā franšīzē, taču nesniedza sīkāku informāciju par to, kas aizvietos 24 gadus veco aktrisi.

Foksas pārstāvis komentārus nav sniedzis.

Pagājušajā vasarā ap otrās filmas iznākšanas laiku ar saviem nepārdomātajiem izteikumiem bēdīgi slavenā Foksa iesaistījās publiskā strīdā ar filmu režisoru, taču vēlāk Bejs atzina, ka vēlas strādāt ar viņu arī pie trešās filmas. Paziņojot par filmas «Transformers 3» uzņemšanu, oktobrī savā blogā viņš rakstīja: «Ar atgriešanos, Megana Foksa. Apsolu, ka nekādi citplanētiešu roboti šīs filmas uzņemšanas laikā nekādā veidā tev nenodarīs pāri.«

Franšīzes otrā, 2009.gadā iznākusī daļa «Transformers: Revenge of the Fallen» («Transformeri: Pieveikto atriebība»), neskatoties uz šogad iegūtajām «Zelta avenēm», ko piešķir par gada sliktākajiem veikumiem kino, visā pasaulē ieņēmusi vairāk nekā 830 miljonus ASV dolāru (477 miljonus latu). Kopā ar franšīzes pirmo daļu tās ieņēmumi visā pasaulē pārsniedz 1,5 miljardus ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu