Festivāls «Saldus Saule» izziņo galveno mākslinieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja ziņots, ka vieni no festivāla lielajiem māksliniekiem festivālā «Saldus Saule 2010» būs pasaulslavenās grupas «Gorky Park» mūziķi, taču nu ir zināms, ka viņi nebūs vienīgie ārzemju viesi. 

Ar lepnumu paziņojam, ka rokfestivālā «Saldus Saule 2010»  kā galvenais viesmākslinieks uz «Cēsu alus» skatuves uzstāsies leģendāro grupu «Deep Purple» un «Rainbow» vokālists JOE LYNN TURNER no ASV, kurš pēc īpaša festivāla organizatoru lūguma par godu festivāla 25. gadu jubilejai izpildīs slavenos «Deep Purple» un «Rainbow» gabalus, kā piemēram, «Long live rock'n roll», «Stone cold», «Perfect stranger» un daudzus citus.

Festivāla apmeklētāji tiks gaidīti jau no plkst 12.00, kad estrādi ieskandinās «Druvas» Saldējuma bērnu koncerts, bet plkst. 17.00 estrādē sāksies vakara koncerts, kurā uzstāsies «Leģions», «Mr. Rally», «Dzelzs Vilks», «Opus Pro», «Arm and Sound», «Tā, tā, tā», «Gain Fast», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Linga» un citi lieliski rokmūziķi un grupas!

Biļetes iepriekšpārdošanā par zemāku cenu ir nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā «bilesuparadize.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu