Laikrakstam «Diena» jau atkal jauns galvenais redaktors

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Otrdien par laikraksta «Diena» galveno redaktoru apstiprināts žurnālists Guntis Bojārs.

Abpusēji vienojoties, no šodienas laikraksta galvenās redaktores pienākumus vairs nepilda Dace Andersone, informē «Dienas Mediju» sabiedrisko attiecību vadītāja Anna Muhka.

Bojārs ir līdzšinējais laikraksta Sabiedrības un pētniecības nodaļas vadītājs. Bojāram ir gandrīz desmit gadu pieredze žurnālistikā. Laikrakstā viņš iepriekš strādājis par žurnālistu, Foto nodaļas vadītāju, numura redaktoru, Pētniecības nodaļas vadītāju. Latvijas televīzijas raidījumā «Panorāma» veidojis savu rubriku «Panorāmas fokuss».

2007. gadā Guntis Bojārs kopā ar žurnālistiem Lauru Dzērvi un Nilu Konstantinovu ieguvis balvu «Preses nagla». Gunta vaļasprieks ir rakstniecība, viņš ir grāmatas «Zīda čūska» autors. Bijis sleju autors žurnālos «Santa» un «SestDiena», pasniedzējs «Dienas» žurnālistu skolā.

«Dienas» galvenā redaktora vietnieces pienākumus uzņēmusies laikraksta Latvijas ziņu nodaļas vadītāja Vikija Valdmane-Rozenberga. Savukārt Izdevniecības «Dienas Žurnāli» direktore un galvenā redaktore Inga Gorbunova no 15.jūnija uzņēmusies arī «Dienas Mediju» galvenās redaktores pienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu