Raidījums: «Latvenergo» amatpersonas aizturētas ar kukuļa naudu rokās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB) esot izdevies aizturēt «Latvenergo» amatpersonas kukuļošannas brīdī, ziņo raidījums «Nekā personīga».

Lai gan aizturētā uzņēmuma vadītāja Kārļa Miķelsona advokāts apgalvo, ka KNAB vienīgais pavediens esot kādas personas sniegtās liecības, raidījumam ir zināms, ka izmeklētāji «Latvenergo» amatpersonas aizturējuši ar 145 000 eiro lielu kukuļa naudu rokās.

KNAB šefa vietniece Juta Strīķe noraida apvainojumus, ka birojs rīkojies pavirši, un augsto amatpersonu sodīšanai pietrūkšot pierādījumu. To esot pietiekami.

«Bija jārīkojas zibenīgi un faktiski uzreiz, jo lai noslēptu pierādījumus dažkārt pietiek ar piecām – desmit minūtēm, lai iznīcinātu dokumentu daudz laika nevajag. Tāpēc arī visai sankcionēšanai darbības uzsākšanai nevar veltīt ļoti garas stundas. Mums arī ir jārīkojas uzreiz, kamēr tie pierādījumi pie personām vēl ir,» sacīja Strīķe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu