Fanu reiss piedāvā iespēja apmeklēt «U2» koncertu Helsinkos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņots jau pagājušā gada rudenī, uz īru supergrupas «U2» koncertu Helsinkos šī gada augustā plāno doties «U2» fanu reiss no Latvijas. Aicināti pieteikties dalībnieki.

20. un 21. augustā Somijas galvaspilsētā Helsinkos savas koncertturnejas «3600» ietvaros īru rokgrupa «U2» sniegs divus koncertus. Otrais izsludināts pēc neilgā laikā izpārdota pirmā, šobrīd izpārdoti abi, kurus plāno apmeklēt arī tūkstošiem latviešu, kā liecina biļešu pārdošanas rezultāti Latvijā.

Aģentūra «magicFIB», fanu reisu organizators, informē par iespēju apmeklēt īru supergrupas «U2» koncertu Helsinkos izklaides pasākuma veidā pašmāju mūziķu un mūzikas pazinēju vadībā, cienājoties ar uzkodām un dzērieniem lielā daudzumā bez papildus maksas, kā arī ceļā uzzinot daudz jauna par grupu un piedaloties konkursos. Plānotais fanu reiss aizsāksies Rīgā, lai izklaides pasākumam pielāgotu autobusu kolonnas veidā dotos uz Tallinu, kur ostā gaidīs speciāls fanu reisa ātrkuģis, kas pusotras stundas laikā fanus nogādās Helsinkos, lai jau naktī pēc koncerta dotos atpakaļceļā. Nākamajā dienā pēc koncerta agri no rīta fanu reisa dalībnieki jau būs Rīgā, līdz ar to tas būs ērtākais, aizraujošākais un iespējams ekonomiskākais veids, kā apmeklēt šo koncertu. Dalības maksa fanu reisā ir 62 Ls (nav ietverta koncerta biļete), piedalīties var arī tie, kas neplāno apmeklēt koncertu, bet vēlas izklaides pasākuma veidā nokļūt Helsinkos, tā kā fanu reiss Somijas galvaspilsētā ieradīsies agrā pēcpusdienā, bet atpakaļ dosies pēc pusnakts.

«Mums vai ik dienu interesenti jautā par šo iespējamo fanu reisu, jo par ieceri to organizēt informējām, jau uzsākoties biļešu tirdzniecībai uz pašu koncertu. Pēc pieejamās informācijas, šo koncertu apmeklēs tūkstošiem baltiešu,» komentē aģentūras «magicFIB» radošais direktors, piebilstot: «U2 ir grupa un turneja 3600 - šovs, kas jāredz ikvienam, tādēļ vēlamies organizēt šo fanu reisu, lai gan tas mums būs nedaudz sarežģītāks – šoreiz tradicionālajam fanu reisa transportam autobusam klāt nāks arī kuģis. Līdz ar to vēlamies sākotnēji aptaujāt cilvēkus, lai noskaidrotu, vai interese par šo fanu reisu būs.»

fans@fanureiss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu