Igo un Paula Ķiete apdzied «Maldugunis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Populārais dziedātājs Igo klausītāju vērtējumam piedāvā duetu ar jauno vokālisti, grupas «Putnu balle» solisti Paulu Ķieti [s:34287] no topošās dziesmu programmas «Uguns», kura pirmo reizi klausītājus sasniegs Igo solo koncertā 20. augustā Dzintaru koncertzālē.

Dziesmas teksta autors ir pats Igo, bet mūzikas autors – Jānis Strazds.

Dziesma ierakstīta trijās skaņu ierakstu studijās. Darbs pie mūzikas un Igo balss ieraksta noritējis Egona Kronberga un Mārtiņa Burkevica studijās, savukārt Paulas Ķietes dziedājums iemūžināts studijā Londonā, kur dziedātāja šobrīd dzīvo un studē vokālo mākslu. 

Kompozīcija «Maldugunis» klausītājiem pieejama ne vien interneta mūzikas vietnēs, bet arī nodota atskaņošanai Latvijas radiostacijās.

«Maldugunis» ir pirmais publiskotais darbs no Igo jaunās dziesmu programmas, kas būs veltīta uguns tēmai un dažādām šīs stihijas izpausmēm.

Visu programmas saturu Igo daiļrades cienītāji un visi interesenti pilnībā ekskluzīvā kārtā varēs baudīt 20. augustā Igo koncertā Dzintaru koncertzālē, kad gaidāms programmas pirmatskaņojums.

Plānots, ka pilnībā visas jaunā repertuāra dziesmas tiks ierakstītas tikai pēc 20. augustā gaidāmā koncerta, tālab koncerta apmeklējums vismaz tuvākajā laikā būs vienīgā iespēja pilnībā izbaudīt un novērtēt Igo jauno veikumu.

Uguns tēmai veltītā dziesmu programma top sadarbībā ar dziesmu autoru Jāni Strazdu, kā arī  Igo ilggadējiem skatuves un ierakstu kolēģiem – ģitāristu Egonu Kronbergu, bundzinieku Vilni Krieviņu, basģitāristu Mārtiņu Burkevicu, taustiņistrumentālistu Juri Kristonu un vokālistēm Ievu Kerēvicu un Zani Biķi.

Igo koncerts Dzintaru koncertzālē gaidāms 20. augustā. Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Koncertā skanēs arīdzan tautasdziesmas un, protams, vairākas jau sen par latviešu mūzikas klasiku kļuvušas Igo kompozīcijas.

Koncertu rīkos Igo mūzikas menedžments.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu