Sandis Valters un Elīza Kaurāte gaida bērnu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Basketbolista Sanda Valtera (32) tagadējā draudzene - modele Elīza Kaurāte (25) pagājušajā nedēļā savā «Twitter» profilā esot paziņojusi, ka gaidot bērnu no mīļotā vīrieša, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Nekad nedomāju, ka cilvēks var tā mainīties un būt tik šausmīgi ļauns... pēc tam kad katrrrru dienu skandināja «kad man būs dēliņš». Un kad esmu stāvoklī, izturas kā pret pēdējo, tusējas pie meitenēm, kas braukā uz Emirātiem pa $ regulāri, un es sēžu mājās!» pagājušajā piektdienā tvītojusi Kaurāte. Arī «draugiem.lv» profilā aiz vārda un uzvārda esot bijis pievienots ieraksts «mommy» (angļu valodā - māmiņa).

Elīza «PDz» apgalvojusi, ka šāda viņa izpaudusies, jo gribējusi ieriebt Sandim - pāris esot sastrīdējies. «Bijām sastrīdējušies ... Uz nedēļu. Es ļoti pārdzīvoju, tāpēc liku draugiem.lv trīs četrus gadus vecas bildes un tviterī ierakstīju visādas muļķības, tādā veidā mēģinot savā histērijā ieriebt Sandim, jo zināju, ka visi tam pievērsīs uzmanību. Bet nu viss ir kārtībā un tie bērnišķīgie gājieni vairs neatkārtosies. Es pirmo reizi mūžā esmu neprātīgi iemīlējusies, un man ir pats labākais vīrietis uz visas pasaules!» žurnālam atklājusi Elīza. Pēc «PDz» izrādītās ineteres drīz arī no interneta vietnēm pazuduši drosmīgie ziņojumi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu