«Dinamo» trešais zaudējums pēc kārtas, Masaļskim pirmā uzvara

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien KHL regulārās sezonas mačā izbraukumā ar 2:3 zaudēja Edgara Masaļska pārstāvētajai Hantimansijskas «Jugra».

Spēles pirmajās minūtēs labākas izdevības bija «rīdziniekiem», turklāt Vitālijs Karamnovs pat izgāja viens pret vienu ar Masaļski, taču pārspēt latviešu vārtsargu neizdevās. Bet 4. minūtē «Jugra» noorganizēja uzbrukumu, kurā Vladimirs Loginovs ar spēcīgu metienu pārspēja Mikaelu Telkvistu - 0:1. Trešdaļas turpinājumā «Dinamo» hokejistiem trūka agresivitātes uzbrukumā, tādejādi Masaļskim nebija daudz darba, turpretī Telkvists laukuma otrā galā vairākās epizodēs glāba viesus no vēl vienu vārtu zaudējuma.

Otrās trešdaļas pirmajā pusē «rīdzinieki» divreiz ieguva tiesības spēlēt vairākumā. Ja pirmajā reizē neizdevās gandrīz nekas, tad otrajā piegājienā bija nepieciešamas tikai desmit sekundes un pēc Tomaša Surovija piespēles izlīdzinājumu 9. minūtē panāca Oskars Cibuļskis - 1:1. Pēc tam «Dinamo» vēlreiz spēlēja vairākumā, taču pārņemt vadību neizdevās. Bet perioda 12. minūtē pēc Mihaila Jakubova metiena no zilās ripa trāpīja pa Juraja Mikuša muguru un nokrita «rīdzinieku» vārtsarga laukumā, kur to vārtos iebakstīja Dmitrijs Altarjovs - 1:2.

Jau no trešā perioda sākuma «Dinamo» izmisīgi centās atspēlēties, tomēr pārāk bieži bija problēmas ar uzbrukumu uzsākšanu. Tikai trīs minūtes un četras sekundes līdz spēles beigām lieliski mājinieku zonā ieslidoja Broks Troters, atstāja ripu Sandim Ozoliņam, kura metienu Masaļskis atvairīja, taču izveicīgākais vārtu priekšā bija Roberts Bukarts - 2:2. Atlikušajā laikā «rīdzinieki» nopelnīja divus noraidījumus pēc kārtas (Marks Hartigans un Ģirts Ankipāns), tādejādi paliekot trijatā pret pieciem. «Jugra» komandai vajadzēja tikai 20 sekundes un Igors Skorohodovs guva uzvaras vārtus - 2:3.

Nākamo spēli «Dinamo» komanda aizvadīs trešdien, kad izbraukuma sēriju turpinās Astanā pret vietējo «Baris», piektdien gaidāms mačs pret Omskas apgabala «Avanagrd», bet izbraukuma tūre noslēgsies svētdien Maskavā pret «Spartak».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu