«Pietiek.com» aicina Kristovski publicēt visu saraksti ar Sluci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Portāls «Pietiek.com» aicina ārlietu ministru Ģirtu Valdi Kristovski (PS) publiskot visu savu politisko saraksti ar Aivaru Sluci, jo Kristovskis paziņojis, ka portāla «Pietiek.com» «melīgais raksts» ir iedragājis viņa reputāciju.

Portāls norāda: «Saistībā ar šo paziņojumu portāls aicina Kristovski tā vietā, lai turpinātu izlocīšanās un puspatiesības taktiku, saņemt dūšu un nekavējoties publiskot visu savu politisko saraksti ar Aivaru Sluci. Šī sarakste tad arī parādītu, kuram taisnība - politiķa skaļajiem paziņojumiem vai arī lasītāja iesūtītajam sarakstes fragmentam, ko publicējis portāls «Pietiek.com».

Par mulsinošu uzskatāma Kristovska reakcija pirms šī fragmenta publicēšanas, atsakoties sniegt portālam par to jebkādus komentārus un par rakstu kā montāžu paziņojot tikai diennakti pēc fragmenta publicēšanas, saka «Pietiek.com"

Portāla paziņojumā teikts, ka gadījumā, ja politiķis tomēr nepubliskos saraksti ar Aivaru Sluci un neatsauks izteikumus par portālu «Pietiek.com» un tā darbiniekiem, portāls apsvērs iespēju prasīt Kristovska atbildību par viņa vārdiem tiesas ceļā.

Kā portāls «Apollo» jau ziņoja, Ārlietu ministrs Ģirts Valdis  Kristovskis piektdien nosūtījis portālam «Pietiek.com» aicinājumu atsaukt publikāciju, kas nepatiesi atspoguļojot viņa teikto kā...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu