Britu dziedātāja Lilija Alena nonākusi slimnīcā ar asins saindēšanos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu popmūzikas zvaigzne Lilija Alena, kas pirms nedēļas piedzīvoja spontāno abortu, nonākusi slimnīcā ar asins saindēšanos, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph», atsaucoties uz dziedātājas pārstāvju paziņojumu.

Pēc 25 gadus vecās dziedātājas pārstāvja vārdiem, ārstēšanai ir labi rezultāti un Alenas stāvoklis aizvien uzlabojas. Viņš piebilda, ka, lai arī dziedātāja ir pateicīga par fanu izrādīto atbalstu, viņa lūdz ļaut viņai un viņas partnerim Semam Kūperam pabūt vieniem, kamēr viņa atgūst spēkus.

Kā ziņots iepriekš, aizpagājušajā ceturtdienā dziedātāja grūtniecības sestajā mēnesī ar sāpēm vēderā tika nogādāta slimnīcā. Neraugoties uz ārstu centieniem, Alena bērnu zaudēja.

Dziedātāja piedzīvoja spontāno abortu arī 2008.gadā. Toreiz viņa bija kopā Alena ar grupas «Chemical Brothers» zvaigzni Edu Saimonsu.

Ar Semu Kūperu - kāda būvniecības uzņēmuma īpašnieku - dziedātāja ir kopā kopš 2009.gada jūlija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu