Filipam Kirkorovam <i>uzdevuši</i> nervi. Viņš piekāvis šova režisori

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Skandalozais Krievijas popmūziķis Filips Kirkorovs, kas jau ne reizi nonācis bulvārpreses uzmanības lokā saistībā ar agresīvu un rupju izturēšanos, apsūdzēts kādas sievietes piekaušanā. 

Kā apgalvo mūzikas balvas «Zolotoj gramafon» ceremonijas organizētāja Marina Jablokova, kas vērsusies ar sūdzību policijā, sadursme ar dziedātāju notika Kremļa pilī, kur viņš izmēģināja savu priekšnesumu. Kirkorovam nav paticis, ka viņam acīs spīd prožektors, tāpēc viņš rupjā formā izteica savu neapmierinātību Jablokovai, kuras pārziņā atradās tehniskais nodrošinājums.

«Jablokova mierīgi palūdza Kirkorovu pagaidīt, kamēr noregulēs gaismas, uz ko Kirkorovs atbildēja ar necenzētām lamām mikrofonā,» stāstīja Jablokovas advokāts Sergejs Žorins. «Tad Marina saskaitās un palūdza Filipu beigt viņu apvainot. Filips satrakojās un ar kliedzieniem «Es tevi nogalināšu!» pieskrēja pie viņas un iesita ar roku pa seju.»

Pēc advokāta teiktā, Jablokova nokrita un Kirkorovs sāka viņu spārdīt ar kājām, kamēr citi mūziķi neapturēja. Žorins norādīja, ka viņa kliente zaudēja samaņu, bet ārsti pēc tam viņai diagnosticēja smadzeņu satricinājumu un neskaitāmus asinsizplūdumus.

2004.gadā Kirkorovs tika atzīts par vainīgu žurnālistes Irinas Arojanas apvainošanā. Apsūdzību goda un cieņas aizskaršanā dziedātājam izvirzīja laikraksta «Gazeta Dona» līdzstrādniece, kuru aizskārusi Krievijas zvaigznes izturēšanās kādā preses konferencē. 

Toreiz pēc žurnālistes «neērtā» jautājuma, kāpēc viņa repertuārā ir daudz rimeiku, Kirkorovs viņu rupji izdzina no zāles, lietojot necenzētus izteicienus. Tiesa piesprieda dziedātājam naudassodu 60 000 rubļu apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu