Zane gaida Ziemassvētkus ar jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ziemassvētki ir laiks, kad brīnumiem tic ne tikai bērni! Sava veida brīnums ir noticis arī mums, šajā svētku gaidīšanas laikā. Dziesma [s:36525] ietērpusies Ziemassvētku noskaņās un nu dodas pasaulē, lai varētu priecēt un..., kas zina – varbūt kādam ko labu novēlēt.

Zane: «Lai arī dziesmu Var jau sarakstīju pirms laba laika un šā gada februārī tā kopā ar manu otro solo albumu aizceļoja pie klausītājiem - pirms pāris dienām tā atgriezās, un, sadarbībā ar pianistu un aranžētāju Raimondu Petrauski, atdzima jaunās skaņās.
Man tā ļoti sasaucas ar šī brīža pārdomām un sajūtām jo, tuvojoties gadu mijai, ar šo dziesmu un laiku īpaši aktualizējas jautājums – kas būs tālāk? ko nesīs nākamais gads?.. «  

Zane Dombrovska kopā ar Raimondu Petrauski, Oskaru Petrauski un Rihardu Zaļupi šobrīd gatavojas koncertam Dzimis Ziemassvētkiem, kurš risināsies 19. decembrī plkst. 16:00 Kino Rīga Spartaka Zālē. Koncertā būs īpaši izvēlētas dziesmas un daudzas no tām pārtaps pavisam jaunās versijās. 

Ziemassvētki taču ir brīnumu laiks!

Biļetes «bilesuparadize.lv» un «Biļešu Paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu