Dzimumnoziegumos apsūdzēts arī latviešu pedofila vīrs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ian B. Line, CC licence

Par mazu bērnu seksuālu izmantošanu aizdomās turētais pedofils no Latvijas Roberts Miķelsons ir tikai viens no trim šajā lietā aizturētajiem, otrdien raksta «Diena».

Vēl Nīderlandes policija apcietinājusi viņa vīru (Nīderlandē viendzimuma laulības ir atļautas) 37 gadus veco autobusa šoferi un kaismīgu motociklistu Johanu Hendriku Ričardu van Olfenu, kuru tur aizdomās par bērnu pornogrāfijas uzglabāšanu. Izrādās, viņš uzturējis pedofiliskus materiālus saturošu interneta vietni Boyhoodmagazine.org, kuras darbība šobrīd jau apturēta.

Latvieša dzīvesbiedrs brīvajā laikā arī piestrādājis par tiesnesi gan jauniešu, gan pieaugušo ūdenspolo sacensībās. Trešais šajā lietā aizturētais bijis kāds 39 gadus vecs vīrietis Edvīns Rotgans, kuru tur aizdomās par to, ka viņš, runājoties ar bērniem, masturbējis.

Iespējamais pedofils Amsterdamā dzīvojis virs musulmaņu sākumskolas un no sava dzīvokļa varējis redzēt rotaļlaukumu, kā arī ielūkoties pa skolas logiem. Notikušais izraisījis tādu sašutumu vietējā sabiedrībā, ka policijai nācies dzīvokļa logus aizsist ar koka dēļiem, «Dienai» pastāstīja laikraksta AD reportieris Kaspars Nabers.

Nīderlandi pēdējās dienās pāršalkušas ziņas, ka kāda bērna māte Miķelsonu pedofilijā apsūdzējusi jau 2008. gadā, kad dēls viņai pastāstījis, ka pieskatītājs viņam un draugam licis izģērbties kailiem un aiztikt vienam otra dzimumorgānus. Viņa presei stāstījusi, ka par to brīdinājusi bērnudārza vadību, bet tā bažas noraidījusi, sakot, ka «bērni daudz ko sadomā».

gadus vecais imigrants no Latvijas Roberts Miķelsons, kurš Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā strādājis bērnudārzos un ar interneta starpniecību piedāvājis sevi bērnu pieskatītāja darbam, atzini...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu