Rihards Lepers dzied jaunu Raimonda Paula dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aktieris Rihards Lepers sadarbībā ar Maestro Raimondu Paulu ir ierakstījis  savu pirmo dziesmu «Lietainā vakarā», Raimonda Paula mūzika, dzejnieka Edvarta Virzas teksts.

Maestro Riharda zemo balss tembru ievēroja izrādē "Odesa burvīgā pilsēta" un rosināja jauno aktieri dziedāt.

2010.gada rudenī pirmizrādi piedzīvoja Riharda Lepera koncertizrāde «Tas ir laiks», kurā skan Raimonda Paula un Leonarda Koena dziesmas. Izrādes tapšanas procesā rodas jauna dziesma ar Edvarta Virzas vārdiem «Lietainā vakarā» Maestro iepazīstina Rihardu ar jauno melodiju un pavisam drīz sākas kopīgs darbs studijā. Dziesmas pilnīgam skanējumam tiek pieaicinātas bekvokālistes meiteņu trio «Limonāde».

Rihards Lepers par dziesmu «Lietainā vakarā» saka, dziesma nav par gadalaikiem, bet par sajūtām.

Rihards Lepers ir profesionāls aktieris. Dzimis 1985. gadā. 2007.g.absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju, dramatiskā teātra aktieru fakultāti. Strādājis M. Čehova Rīgas Krievu teātrī un kopš 2008.g. ir GP «Teātra Observatorijas» aktieris. Savā īsajā darbības laikā Rihardam ir bijušas lomas teātrī, kino un TV seriālos.

Muzikālo izglītību Rihards ir ieguvis Talsu bērnu mūzikas skolas saksofona klasē, spēlējis bandžo Talsu diksilendā «Sprīdīši», dziedājis korī «Kamēr», Latvijas Kultūras akadēmijā vokālu apguvis pie vokālās pedagoģes asoc. prof. Anitas Garančas.

Tā nu sagadījies, ka trio «Limonādei» dziesma ir tā iepatikusies, ka pavisam nesen meitenes klausītājus ir iepazīstinājušas ar savu iedziedāto versiju.

Tagad ikvienam ir iespēja noklausīties Raimonda Paula dziesmu «Lietainā vakarā» Riharda Lepera izpildījumā.

Patīkamu klausīšanos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu