Dženifera Enistone: «Draugos» man bija visu laiku neglītākā frizūra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas aktrise Dženifera Enistone paziņojusi, ka seriāla «Friends» («Draugi») varones Reičelas Grīnas pakāpeniskais griezums, ko viņa bija spiesta nēsāt pirms 15 gadiem, ir visu laiku neglītākā frizūra.

«Teiksim tā, ir bijuši brīži, kuros es negribēju no jauna izdzīvot visu to Reičelas lietu. Man patīk (frizieris) Kriss (Makmilans), taču tajā pašā laikā viņš ir manas dzīves lāsts, jo viņš izveidoja to sasodīto Reičelu, kas galīgi nav mans labākais izskats,» aktrise atklāja intervijā žurnālam «Allure».

Enistone arī pauda neizpratni, kāpēc šāda frizūra guva tik lielu popularitāti sieviešu vidū. «Es domāju, ka tas ir neglītākais matu griezums, kādu es jebkad esmu redzējusi. Taču es tiešām gribētu zināt, kā šī lieta tik ātri izplatījās.»

Neskatoties uz to, ka seriālu pārtrauca demonstrēt 2004.gadā, Reičelas Grīnas «lāsts» joprojām nav izgaisis. Pagājušajā gadā Lielbritānijā tika veikta aptauja par sieviešu iemīļotākajiem matu sakārtojumiem, un vairums atzina, ka tā ir Enistones «Draugu» ēras frizūra. Pēc aptaujas rezultātiem, vairāk nekā 10,6 miljoni britu sieviešu kopējuši viņas matu sakārtojumu.

Dženiferas «frizūru evolūcija»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu