Supermodele Keita Mosa ir saderinājusies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Britu supermodele Keita Mosa otrdien saderinājusies ar savu mīļoto Džeimiju Hinsu, ziņo «Contactmusic».

Grupas «The Kills» ģitārists savu draudzeni bildinājis otrdienas naktī, gultā, un Mosa viņa bildinājumu pieņēmusi. Supermodele esot sajūsmā par šādām saistībām, jo Hinsu uzskatot par savu «dvēseles radinieku».

«Keita ir sajūsmā. Džeimijs ir īstais vīrietis viņai - viņi ir dvēseles radinieki. Viņa tikai gribēja, lai viņš papūlas iegūt viņas roku laulībām,» laikrakstam «The Sun» atklāja kāds pāra draugs.

«Viņš jau sen vēlas viņu apprecēt, bet viņa gribēja vairāk laika sev. Pēdējā gada laikā viņi ir tā satuvinājušies, ka ir kā vīrs un sieva,» piebilda anonīmais avots.

Hinss savu izredzēto bildinājis ar antīku 20.gadu gredzenu, pirms tam lūdzot atļauju viņas vecākiem.

Par iespējamo kāzu datumu izvēlēts 2.jūlijs, un Mosai jau esot ideja sarīkot «milzīgu ballīti» pēc svinīgās ceremonijas, ziņo «The Sun».

«Tā būs milzīga balle, viena no lielākajām, kādā viņai jebkad bijusi,» piebilda pāra draugs.

Iepriekš Mosa ir piedzīvojusi vairākas vētrainas attiecības - viņa bijusi saderināta ar rokeri Pītu Dohertiju un Holivudas kinozvaigzni Džoniju Depu, modelei ir arī astoņus gadus veca meita Lila no viņas attiecībām ar Džefersonu Heku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu