Jēkabpils laupīšanā ievainotie policisti par piedzīvoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Piektdien Jēkabpils pilsētas domē godināja 20 Valsts policijas Jēkabpils iecirkņa darbiniekus, kuri 25.janvārī piedalījās bruņotu noziedznieku aizturēšanā Jēkabpilī.

Kā vēstī «Latvijas Avīze», vislielāko uzmanību pasākuma laikā saņēma patruļdienesta rotas jaunākie inspektori virsseržanti Salvis Tihanovskis un Rims Šveds, kuri noziedznieku aizturēšanas laikā tika smagi ievainoti, bet pēc Jēkabpils un Rīgas mediķu pūlēm atlabuši tik tālu, ka varēja piedalīties godināšanā.

«Brīdis, kad par policistu pasaka arī labu vārdu, protams, ir patīkams, vēl jo vairāk tāpēc, ka tad jūti policijas prestižu un sūtību,» sacīja Tihanovskis, kurš apšaudē guva bīstamo ievainojumu kaklā.

«Par pārdzīvoto, īpaši par to mirkli, kad uz mani mērķēja un šāva, vairs negribu domāt, labāk aizmirst un pilnvērtīgi dzīvot uz priekšu. Būs labi!» - tā drosīmgais likumsargs.

Savukārt Šveds piebildis, ka faktiski viņi jau neko īpašu nav darījuši, vienkārši pildījuši savu pienākumu. Viss noticis tik ātri, uzreiz pēc ievainošanas viņš neesot pat jutis sāpes. «Jutu tikai, ka mani nogāž no kājām. Vienīgā doma bija – jāturas!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu