Bekhems zaudē tiesas prāvā par tenku izplatīšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Anglijas valstsvienības bijušais kapteinis un pasaules futbola ikona Deivids Bekhems pirmdien zaudēja tiesas prāvā pret amerikāņu žurnālu «In Touch», kas izplatīja tenkas par futbolistu.

Pagājušā gada septembrī Bekhems iesūdzēja tiesā «In Touch» par to, ka izdevums vienā no publikācijām apgalvoja, ka futbolists it kā izmantojis prostitūtu pakalpojumus. Raksta pamatā tika ņemta 25 gadus vecās Irmas Niči intervija, kurā viņa apgalvoja, ka slavenais futbolists 2007.gadā vismaz piecas reizes izmantojis viņas pakalpojumus. Tajā laikā Niči strādāja par prostitūtu.

Tomēr Bekhems savā sūdzībā tiesai apgalvoja, ka vismaz viena no tikšanās reizēm, kas datēta publikācijā, nevarēja notikt, jo minētājā laikā Bekhems ciemojās Londonā pie saslimušā tēva.

Angļu futbola zvaigzne pieprasīja, lai «In Touch» sagādā ticamākus pierādījumus, pirms publicēt šādu materiālu.

Bekhems no «In Touch» pieprasīja 25 miljonu ASV dolāru (13 miljonu latu) kompensāciju, taču Kalifornijas štata federālā tiesa šo futbolistu prasību noraidīja.

Tiesnesis Manuels Reals atzina, ka Amerikas Futbola līgas (MLS) kluba Losandželosas «Galaxy» pussargs ir slavena persona, tāpēc informācijas publicēšana par viņu, pat ja tas kaitē Bekhema reputācijai, izraisa lielu interesi sabiedrībā.

Tāpat tiesnesis piebilda, ka Bekhema advokāti nesniedza pamatotus pierādījumus tam, ka «In Touch» futbolistam būtu nodarījis ko ļaunprātīgu.

Bekhema advokāts Ričards Kendals pauda sašutumu par šādu tiesas lēmumu, piebilstot, ka tiks iesniegta apelācija.

Bekhems kopš 1999.gada jūlija ir precējies ar bijušo grupas «Spice Girls» dalībnieci Viktoriju. Zvaigžņotajam pārim jau ir trīs dēli - 11 gadus vecais Bruklins, astoņus gadus vecais Romeo un piecgadīgais Kruss -, bet vasarā Viktorija gatavojas laist pasaulē ceturto bērnu.

Jau vēstīts, ka Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Anglijas komandas Mančestras «United» rindās, kuru pārstāvēja no 1993.gada līdz 2003.gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Madrides «Real», kuru pārstāvēja līdz 2007.gadam.

Bekhems Anglijas izlases sastāvā piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēļu aizvadījušais futbolists.

Bekhems 1998., 2002. un 2006.gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros Bekhems bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt sacensību ceturtdaļfināla barjeru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu