Hjū Hefners paziņojis kāzu datumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Vīriešu žurnāla «Playboy» dibinātājs Hjū Hefners un Kristala Herisa paziņojuši, ka viņu kāzu ceremonija norisināsies šā gada 18.jūnijā savrupmājā «The Playboy Mansion».

84 gadus vecais Hefners paziņoja par saderināšanos ar 24 gadus veco Herisu pagājušajos Ziemassvētkos.

«Kāzu datums. Vai es varu viņam teikt? Tas ir 18.jūnijs. Šogad, sestdien. Mēs esam sajūsmā,» runājot ar televīzijas sarunu šova vadītāju Pīrsu Morganu, atklāja Herisa.

«Jūnija līgava. Tas notiks savrupmājā «The Playboy Mansion», taču tas būs mazliet intīmāk,» piebilda Hefners.

Hefners, kurš dibināja «Playboy» 1953.gadā, pagājušā gada martā izšķīrās no savas otrās sievas Kimberlijas Konredas. Arī kāzas ar Hefnera divu dēlu māti Konredu notika savrupmājā, taču jaunais pāris ir apņēmušies parūpēties, lai viņu laulību ceremonija nebūtu iepriekšējās atdarinājums.

«Tas būs jautri. Vienu reizi viņš apprecējās mājas priekšā, tādēļ es palūdzu vai mēs to nevarētu darīt sētas pusē,» sacīja Herisa.

Pāris atklāja arī to personu vārdus, kuri piedalīsies viņu kāzu ceremonijā. Par līgavas vedēju ir uzaicināts Hefnera brālis, savukārt līgavaiņa vedēja pienākumus pildīs Hefnera divi jaunākie dēli Mārstons un Kūpers. Galvenā līgavas māsa būs Herisas labākā draudzene Ana, un viņas abas māsas pildīs līgavas māsu pienākumus.

Herisa, kura ar Hefneru satiekas jau aptuveni divarpus gadus, bija žurnāla «Playboy» vāka modele 2009.gada decembra izdevumam.

Hefners ir cīnījies par seksuālo brīvību un cilvēktiesībām, publicējis rakstus, kas apstrīd makartismu un Vjetnamas karu, kā arī iestājies par homoseksuālistiem un marihuānas legalizēšanu.

Pirmais izdevums ar Merilinas Monro attēlu uz vāka tapa Hefnera dzīvokļa virtuvē. Pārdošanā šis izdevums nonāca 1953.gada decembrī un tika pārdots 51 000 lielā tirāžā. Tas bija pietiekami, lai finansētu otro numuru un aizsāktu daudzus miljonus dolāru vērtas starptautiskas kompānijas rašanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu