Lietuvā uzstāsies Moby

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šovasar vēsturiskajā Traķu pilī atkal notiks «Tuborg Green Dance  Castle» festivāls, kura galvenais viesis 13.jūnijā būs daudzpusīgais amerikāņu mūziķis, dīdžejs un dziedātājs Moby, informē pasākuma organizatori «Medusa Concert».

Mūzikas guru šeit viesosies ar savu grupu, lai ne tikai iepazīstinātu ar jaunākā albuma «Destroyed» spilgtākajiem sacerējumiem, bet arī palutinātu publiku ar izcilākajiem hitiem «Go», «Porcelain”, «Why Does My Heart Feel So Bad?», «Natural Blues», «Lift Me Up» u.c.

Ričards Melvils Hols (plašāk gan pazīstams ar savu skatuves vārdu Moby) izdeva savu pirmo singlu «Go» 1991.gadā (žurnāls «Rolling Stones» to iekļāvis savā visu laiku labāko ierakstu topā) un kopš tā laika ik pa brīdim iepriecina savus fanus ar jauniem albumiem. Viņa paša ieraksti pārdoti visā pasaulē vairāk nekā 20 miljonos eksemplāru, taču būdams gana talantīgs, Moby neaprobežojas tikai ar savu karjeru vien. Viņš producējis un remiksējis kompozīcijas arī virknei citu mākslinieku, tostarp Deividam Bovijam, «Metallica», «Beastie Boys», «Public Enemy» u.c. 

Arī kinoindustrija nav bijusi vienaldzīga pret viņa kompozīcijām. Moby mūzika izmantota simtiem dažādu filmu, tostarp «Heat», «Any Given Sunday », «Tomorrow Never Dies» un «The Beach».  

Moby arī aktīvi sadarbojas ar dažādām labdarības organizācijām, tostarp Humānā sabiedrība un Mūzikas un neiroloģisko funkciju institūts.

Moby ir viens no mūziķiem, kam būtiska saskarsme ar savas mūzikas cienītājiem, tāpēc viņš intensīvi uzstājas un savas karjeras laikā nospēlējis jau vairāk nekā 3000 koncertu. Pašlaik viņš pošas koncerttūrē, kuras uzdevums ir arī atbalstīt pašu jaunāko albumu «Destroyed», kas nāks klajā maijā.

«Tuborg Green Dance  Castle» festivāls Traķu pilī tiek rīkots jau otro reizi, un tā ietvaros notiks pasākumi visas vasaras garumā. Rokmūzikas fani varētu atsaukt atmiņā «The Rasmus» un «Apocalyptica» koncertus 2010.gada augustā, kas aizsāka pirmo «Tuborg Green Rock Castle» festivālu. Tagad tradīcija klausīties kvalitatīvu mūziku brīnišķīgā vēsturiskā pilī turpinās, un vai nav lieliski, ka šovasar to aizsākam ar apbrīnojamo Moby un viņa dzīvo uzstāšanos.

Biļetes Latvijā «bilesuserviss.lv» tīklā. To cena no Ls 26.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu