Lindsija Loena tomēr tikusi pie gangstera sievas lomas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena tomēr spējusi pārliecināt topošās kinolentes «Gotti: Three Generations» producentu dot viņai iespēju piedalīties filmā.

Aktrise, kuras daudzsološo karjeru izjauca saķeršanās ar likumu un atkarība no alkohola un narkotiskajām vielām, risināja pārrunas ar filmas veidotājiem un pagājušajā nedēļā pat piedalījās preses konferencē, kurā tika sniegts paziņojums par projekta uzsākšanu. Taču trešdien filmas producents Marks Fjore pavēstīja, ka saistībā ar Loenas pārstāvju izvirzītajām prasībām viņš sarunas ir pārtraucis un plāno tikties ar citām aktrisēm.

Tikai dažas stundas vēlāk pēc personīgas tikšanās ar Loenu, producents tomēr savas domas mainīja.

Fjore atklāja, ka kinolentē, kurā gangsteru bosa Džona Goti seniora lomu atveidos Džons Travolta, Loena spēlēs Travoltas personāža dēla sievu Kimu Goti. Sākotnēji gan mediji ziņoja, ka viņa pretendē uz meitas Viktorijas lomu, taču Fjore apgalvo, ka Kimas loma ir daudz nozīmīgāka, jo filmā pamatā atspoguļotas tēva un dēla attiecības.

Filmas veidošanā Fjore sadarbojas ar bijušo gangsteri Džonu Goti junioru, kura personāža atveidei aktieris vēl nav atrasts. Viņa tēvs, tā dēvētais Teflona dons, 2002.gadā mira no vēža cietumā, kur izcieta piespriesto mūža ieslodzījumu par slepkavību, reketu, izspiešanu un izvairīšanos no nodokļu maksāšanas.

Fjore cer paziņot jaunā filmas režisora vārdu jau nākamajā nedēļā. Sākotnēji kinolentes veidošanai bija piesaistīts režisors Niks Kasavetis, taču viņš nedēļas sākumā no projekta atteicās, par iemeslu minot nesaskaņas par uzņemšanas grafiku.

Tiek plānots, ka filmas uzņemšana tiks uzsākta oktobrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu