Aculiecinieks: Ušakovs vienkārši saļima un nokrita uz zemes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Žurnāla «Ir» redakcijas darbinieks Gatis Lubāns, kurš arī svētdien skrēja pusmaratonu, pastāstīja, ka redzēja, kā Ušakovam kļūst slikti, viņš arī palīdzēja viņu nonest no sacensību trases, vēstī žurnāls portāls «Ir.lv».

«Stāvēju malā, gaidīju draudzeni, kā viņa finišē. Es redzēju, ka Nils skrien, ka viņš sāk soļot un pēc tam apstājās un sāka grīļoties. Pieskrējām pie viņa klāt, es un vēl viens puisis, pēc tam parādījās vairāk cilvēku, mēs viņam centāmies iedot padzerties, uzliet ūdeni uz galvas, kaut kā atvēsināt un tad viņš vienkārši saļima, nokrita uz zemes,» stāstīja aculiecinieks.

Viņš turpināja: «Tad pienāca daktere, teica, ka viņa ir ārste. Mēs viņu nonesām malā, nolikām uz sāniem. Tad izsaucām «ātros», kad tie atbrauca, uzlikām viņu uz nestuvēm. Un pa vidam mēs noņēmām viņa numuru, lai tas nepiesaistītu lieku uzmanību.»

Jau vēstīts, ka Rīgas mēram Nilam Ušakovam (SC) svētdien maratona skrējiena laikā palicis slikti. Šobrīd domes priekšsēdētājs atrodas slimnīcā, ir bezsamaņā un daļēji tiek elpināts mākslīgi.

šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu