Dolgopolovs: prezidenta vēlēšanās saviem deputātiem rokas negriezīsim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Saskaņas centram» (SC) Valsts prezidenta vēlēšanās 2.jūnijā, visticamāk, būs brīvais balsojums, to intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» atzina sacīja viens no SC līderiem Sergejs Dolgopolovs.

«Visdrīzāk mēs negriezīsim rokas nevienam no deputātiem, pieņemsim lēmumu par brīvu balsojumu, lai katrs deputāts varētu, salīdzinot abus kandidātus, izdarīt savu izvēli, jo abi kandidāti ir ņemami vērā, respektabli, cienījami, ar nevainojamu reputāciju, tāpēc tā ir brīva izvēle, tāpat kā vēlētājiem ejot pie balsošanas urnām».

Uz jautājumu, kā būs vēlēt cilvēku, kurš vēlētāju pirms dažām dienām ir atlaidis, Dolgopolovs norādīja, ka politika nav vieta, kur vajadzētu ļaut dominēt emocijām. Viņš piekrita, ka daudzi deputāti mainījuši savu viedokli tieši šī emocionālā faktora dēļ. Dolgopolovs teica, ka Seimā ir 60 jauni deputāti, kuriem nav vajadzīgās pieredzes un spējas saglabāt vēsu prātu. Savukārt VL!-TB/LNNK pārstāvis Raivis Dzintars norādīja, ka situācija bijusi pretēja - jaunie deputāti balsojuši par atļauju kratīt Aināra Šlesera dzīvesvietu, kamēr vecie - viņu aizstāvējuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu