Ušakovu vairs nepieslēdz pie mākslīgās nieres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Esmu atkal apritē! Pagājušajā nedēļā kļuva sliktākas gan analīzes, gan pašsajūta, neko rakstīt negribējās. Šobrīd viss ir stabilizējies,»  - tā mikroblogā «Twitter» raksta Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC), kurš turpina ārstēšanos «Charite» klīnikā Berlīnē.

Sazinoties ar mēra preses sekretāri Annu Kononovu, portāls «Apollo» uzzināja, ka Ušakovs joprojām turpina ārstēšanos Berlīnē. Šobrīd ir pārtraukta arī intensīvā terapija.

Kā pastāstīja Kononova, pēc ārstēšanās mēram būs jāiziet arī rehabilitācijas kurss, tomēr vēl nav zināms, vai tas tiks veikts Berlīnē vai citur.

Pats mērs ceturtdien no rīta pēc ilgāka pārtraukuma bija ļoti «runīgs», proti, mērs tviterī pastāstīja, ka viņu jau dažas dienas nepieslēdz pie mākslīgās nieres un, iespējams, nepieslēgs arī šodien. «Pēc kāda laika varēšu sākt domāt par rehabilitāciju un mājām,» raksta mērs.

Viņš gan norāda: «Vienīgi kvasu uz Jāņiem man tomēr nāksies dzert Berlīnē. Toties pa šo laiku esmu paspējis notievēt jau par 10 kilogramiem.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu