Pēc izgāšanās Belgradā Eimija Vainhausa atceļ vairākus koncertus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Skandalozā britu dziedātāja Eimija Vainhausa, kuras daudzsološo karjeru sašūpojis alkoholisms un atkarība no narkotikām, pēc neveiksmīga Eiropas koncertturnejas atklāšanas koncerta Belgradā atcēlusi vairākas uzstāšanās.

Svētdienas koncertā Vainhausa bija ievērojami apreibusi, viņai sagādāja grūtības ne tikai atcerēties dziesmu tekstu, bet arī noturēties taisni. Tāpat viņa nespēja atcerēties, kur atrodas, jo sākumā sveicināja Atēnas, tad - Ņujorku.

«Publika burtiski izsvilpa Eimiju, kura stundas un 11 minūšu laikā gandrīz neko tā arī nenodziedāja,» vēsta Belgradas raidorganizācijas «B92» ziņu vietne. Savukārt laikraksts «Blic» nodēvēja viņas uzstāšanos par sliktāko visā Belgradas vēsturē.

Pēc neveiksmīgā koncerta dziedātājas pārstāvis paziņoja, ka atcelta viņas pirmdienas uzstāšanās Stambulā un trešdienas uzstāšanās Atēnās. Plānots, ka Vainhausas nākamais koncerts notiks Spānijā 8.jūlijā.

«Kaut arī viņa vēlējās izpildīt šīs saistības, viņa piekrita menedžeriem, ka nevar uzstāties vislabākajā veidā, (tāpēc) atgriezīsies mājās,» paziņoja dziedātājas pārstāvji. «Viņa vēlētos atvainoties faniem, kas vēlējās viņu redzēt koncertos, taču viņa uzskata, ka tā ir pareizāk.»

Viens no nožēlojamajiem ieskatiem Belgradas koncertā:

Vainhausa gadiem ilgi cīnās ar atkarībām. Viņa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu «Rehab», bet 2008.gadā ieguva četras «Grammy» balvas. Tomēr viņa nevarēja piedalīties balvu pasniegšanas ceremonijā, jo ASV varasiestādes neizsniedza viņai vīzu kādas apsūdzības dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu