Tabloīds: Vainhausas menedžeris aizliedzis dziedātājai kāpt uz skatuves

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Eimijas Vainhausas menedžeris licis dziedātājai «kārtīgi atpūsties» un atrisināt savas problēmas, pirms doties uz skatuves, vēsta britu tabloīdi.

Kā ziņots iepriekš, svētdienas koncertā Belgradā skandalozā britu dziedātāja kāpa uz skatuves pamatīgā reibumā - viņai sagādāja grūtības ne tikai atcerēties dziesmu tekstu, bet arī noturēties taisni. Tāpat viņa nespēja atcerēties, kur atrodas, jo sākumā sveicināja Atēnas, tad - Ņujorku.

Pēc koncerta, ko Belgradas prese nodēvēja par īstu katastrofu, Vainhausa atcēla divus tuvākos koncertus Turcijā un Grieķijā un solīja atgriezties uz skatuves Spānijā 8.jūlijā.

Tomēr, kā vēsta britu bulvārpreses izdevums «The Sun», dziedātājas menedžeris Rejs Kosbērts ieteicis zvaigznei nesteigties un atrisināt savas problēmas ar alkoholu. «Rejam ir bijis grūti uzmanīt viņu visus šos gadus,» izdevumam pavēstīja kāda informēta persona. «Viņa nozudīs, un šoreiz tas varētu būt uz vairākiem gadiem.»

Vainhausa gadiem ilgi cīnās ar atkarībām. Viņa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu «Rehab», bet 2008.gadā ieguva četras «Grammy» balvas. Tomēr viņa nevarēja piedalīties balvu pasniegšanas ceremonijā, jo ASV varasiestādes neizsniedza viņai vīzu kādas apsūdzības dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu