Video: Meladze iet Kirkorova pēdās un uzbrūk žurnālistei?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Līdz šim ar «roku palaišanu pret sievietēm» Krievijā bija populārs cits estrādes spīdeklis - Filips Kirkorovs, bet nu viņa pēdās iet Valērijs Meladze. Estrādes māksliniekam «uzdevuši nervi», kad viņš nofotografēts kopā ar grupas «VIA Gra» dalībnieci Albīnu Džanabajevu. Kā vēsta «[s:38719]», Meladze dusmu uzplūdā uzbrucis žurnālistei.

Žurnāliste gaidījusi prominentus viesus, lai nofotografētu kā tie dodas prom no TV sejas Janas Čurikovas un Denisa Ņikiforova kāzām. Vieni no pirmajiem no restorāna prom devušies Meladze un Džanabajeva. Žurnāliste veikusi dažus pāra fotouzņēmumus pat neizmantojot zibspuldzi (kuras uzplaiksnījums varētu sadusmot mākslinieku), tomēr Meladze zaudējis savaldību.

Kā stāsta notikušā lieciniece - kāda cietušās amata «māsa» - sākumā Meladze lamājies necenzētiem vārdiem, bet tad sācis tuvoties žurnālistei. Viņa centusies bēgt, izskrienot uz ielas braucamās daļas. Tad Meladze sievieti panācis un pagrūdis, tādēļ viņa nokritusi uz asfalta. Meladzis viņu žņaudzis un mēģinājis atņemt fotoaparātu.

Žurnāliste piedāvājusi viņam atdot fotoaparāta atmiņas karti - Meladze it kā piekritis, tomēr turpinājis atņemt pašu ierīci. Tad piesteidzies kāds garāmgājējs un meitene izmantojusi izdevību un paslēpusies kolēģu automašīnā. Meladze ar pavadoni iesēdušies savā auto un aizbraukuši.

Cietusī «Komsomoļskaja Pravda» korespondente Jevgēnija Guseva pēc notikušā vērsusies policijā.

Meladze to komentējis, sakot, ka nevienam nav uzbrucis un neesot nevienu sitis. Viņš vienkārši lūdzis izdzēst fotogrāfijas, bet meitene uzreiz sākusi skaļi kliegt un skrējusi uz ielas. Mūziķis stāsta, ka žurnālistes histēriskās kliegšanas dēļ bijis apjucis un nezinājis ko iesākt. Bet nokritusi viņa esot pati - pirms vēl viņš viņai pietuvojies. Viņš piebildis, ka meitene zinājusi, kurs skriet, kur izvietotas kameras, kas varēs visu notiekošo piefiksēt. Viņš brīdinājis, ka šie fakti arī turpmāks tiks publiskoti presē, viņš vērsīsies tiesā pret izdevumiem, kas safabricē šādu neslavas celšanas gadījumus.

Vai tas ir safabricēts, vai nē - lai spriež tiesa, bet tikmēr piedāvājam apskatīt video:


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu