• Pēc ziemassvētkiem eglīti nemetiet ārā. Pastētē iemīcītas skujas ļauj pastētei ilgāk noturēties jūsu zarnu traktā.
  • Ēdienam pievienotais Vecpiebalgas ūdensrožu pulveris strauji likvidē vienaldzīgo klusēšanu.
  • Vībotnes saknes un balandu sēklu piena novārījums liek redzēt pasauli divarpus reizes krāsaināk.
  • Ka no cirvja var izvārīt zupu, tas ir zināms katram, bet no motorzāģa tā iznāk sātīgāka.
  • Lētajam degvīnam pievienotas kaltētas blaktis piedod dārga konjaka aromātu.
  • Malts bērza celms kalpo kā lieliska piedeva visām zarnu zupām.
  • Ar zilaļģēm var izrotāt svētku torti, tad tās baudītājiem būs skaisti un krāsaini sapnīši, tikai jāzina mērenība.
  • Sīpolos marinēts krekls garšo tāpat kā piemājas ēstuves kāpostu tīteņi.
  • Priežu sveķis ar rupjmaizi tieši laikā lai ārstētu impotenci. Šis salikums nav jāēd, bet gan jāuzliek uz problēmzonas ar lipīgo virsmu uz leju.
  • Kartupeļu lakstu nolējums garšo pēc kolorado vabolēm un tas uzlabo dažādu ķermeņa locekļu fiziskās īpašības.
  • Kefīrā mērcētas piparmētras sajaucot ar bazilika sakni un to pārlejot ar zivju eļļu var iegūt jauna veida dinamītu.

Vairāk lasiet «Radio SWH» [s:38772].

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp