Paziņots «Summer Sound Liepāja» nakts dīdžeju sastāvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kā jau iepriekš tika ziņots, 22.un23.jūlijā Liepājas pludmalē notiks jaunais festivāls «Summer Sound», kura viesu vidū ir tādi vārdi kā «Happyendless», Calvin Harris, Pete Gooding un citi. Sestdien, 23.jūlijā, deju mūzikas skatuves programmā ir Latvijas web-projekta «DanceRadio.lv» dīdžeji un mākslinieki.

Par DanceRadio.lv Night programmas galveno viesi kļūs pasaules klases dīdžejs un producents Pits Gudings  no ASV. Ar viņu kopā uzstāsies un spēlēs dīdžeji un mūziķi, kuru raidījumus un recenzijas var dzirdēt un lasīt «DanceRadio.lv» - Bogdan Taran, Maks Lomov, Ksenia Kamikaza un ZaZzy. Par deju skatuves video noformējumu gādās projekts CBETOMUSIC.

Pits Gudings – ir klubu dīdžejs, mūzikas producents, projektu Doman & Gooding, The Machine, No Logo un Gooding & Coco dalībnieks, kā arī radio šova «The Global Network» vadītājs. Savu mūziku viņš izdod ierakstu leiblu Size, Audio Therapy un Stereo Productions paspārnē, vada savu kompāniju Superfical Recordings (kopīgs uzņēmums ar Strictly Rhythm). Vasarā Pits dzīvojas Eiropas klubu notikumu biezoknī – Ibicā, kur regulāri uzstājas pasākumos «We Love» klubā Space, kā arī vienā no salas labākajiem bāriem Cafe Mambo. Viņa hīts «Runnin», kas tika ierakstīts kopā ar Džeimsu Domenu ar projekta nosaukumu Doman & Gooding, vēl aizvien atrodams deju mūzikas radio staciju rotācijā un MTV, kā arī Youtube tas ir apskatīts vairāk nekā 1,8 miljonus reižu!

Bogdan Taran ir viens no retajiem Baltijas valstu dīdžejiem, kurš 2006.gadā uzstājās Berlīnes Love Parade (Baltic Groove Union skatuve). Viņš ir atklājis pasākumu Sensation White Latvijā, un 2008. gadā spēlēja iesildošo setu pirms Paul Van Dyk uzstāšanās Rīgā. Viņa vārds ir viens no vadošajiem uz Latvijas klubu skatuves: Bogdan Taran četras reizes tika nominēts kā valsts dīdžejs №1. Bet 2009. gadā Bogdans saņēma arī Nacionālās radio un televīzijas padomes balvu par «Deju mūzikas veicināšanu». Viņa populārais radio šovs «Dance Box» ēterā skan kopš 1998. gada, un to var dzirdēt Latvijas, Igaunijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Moldovas FM viļņos. Šobrīd Bogdan un Max Lomov vada web-radio un informatīvo portālu «danceradio.lv».

Maks Lomov ir elektroniskās deju mūzikas producents, nodarbojas ar deju pasākumu organizēšanu un ir viens no interneta projekta «danceradio.lv» idejas autoriem, aizsācējiem un realizētājiem. Kopš 2003.gada kopā ar Bogdan Taran organizē pasākumus zem dažādiem zīmoliem – Amber Muse, Dance Box, Club Plastilin un citi. 2005.gadā debitē uz ierakstu leibla Amber Muse Records ar savu remiksu apvienības Oriola kompozīcijai «Welder Girl». Maks ir muzikālo projektu Testpattern un Phonetica dalībnieks. Dueta Testpattern (kopā ar Dj ZaZzy) pirmais singls «Way Beyond» 2008.gadā tika licencēts divām izlasēm: «Discomaniacs V» Ricky Ryan uz viņa ierakstu leibla Sick Watona un dubultais izdevums «Fashion House - №1 Milan Edition». Savukārt Phonetica kopīgais projekts ar puertorikāņu mākslinieku Hektor Thillet «Feel» tika izdots 2010.gadā uz ierakstu leibla Bid Muzik ASV.

Ksenia Kamikaza – ir rīdziniece ar Berlīnes iedzīvotājas dvēseli. Viņa piedzima muzikālā ģimenē, klausoties klasisko un pop-mūziku jau kopš pašas bērnības. Neskatoties uz to, pēc vidusskolas beigām viņa mācījās un strādāja par fotogrāfu un dizaineri. Kopš 90-to gadu vidus Ksenia pilnība ļāvās elektroniskās mūzikas maģijai un viņas ierakstu kolekcija turpina pieaugt ar katru dienu. Pēc daudzu pasākumu apmeklēšanas vairāku gadu laikā, viņa nolēma pamēģināt kaut ko savu. Rezultātā 2003.gadā Ksenija sāka veidot un vadīt radio šovu «Intelligent Beats», kurā skan džeza, dauntempo, deep house un eksperimentālās elektronikas mikss. Patlaban viņa veido arī savu otru programmu «Platz fur Tanz» un organizē pasākumus.

Kopš 2004.gada ZaZzy ir Latvijas ierakstu leibla Amber Muse rezidents. 2005.gadā ZaZzy ierakstīja singlu «The Funk», kas saņēma atzinīgas atsauksmes no tādiem vadošajiem soulful house dīdžejiem un producentiem kā John ‘Julius’ Knight un Brian Tappert (Soulfuric, USA), Deep Josh (Privilege, Ibiza) u.c. 2005.gada beigās singls «The Funk» tika licenzēts RyRalio leibla kompilācijai «RyRalio House: Sobieski Uogas», kas tika izdota Lietuvā ar tirāžu 50 000 eksemplāri. Šobrīd ZaZzy ir mūzikas projektu Testpattern un Phonetica dalībnieks.

Festivāla biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, kā arī internetā – «bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu