Lembergs izlēmis kā balsos referendumā; Zatleru sauc par nekompetentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ventspils mērs Aivars Lembergs sestdien gaidāmajā referendumā balsos pret Saeimas atlaišanu.

Sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» Lembergs norādīja, ka referendumā balsos pret Saeimas atlaišanu, jo gaidīja argumentus - kuri lēmumi pieņemti viņa interesēs, tomēr, pēc Lemberga domām, šādi argumenti neizskanēja

«Es skatos no rīta spogulī un domāju, kaut kur redzēts - vai tiešām tas ir tas pats, kāpēc padzen Dombrovska valdību. Klausos medijos - manis dēļ,»   - tik tēlaini sarunā izteicās Lembergs.

Jautāts, vai tiek izskatīta iespēja kandidēt Saeimas vēlēšanās gadījumā, ja tauta lems atlaist Saeimu, Lembergs skaidroja, ka to izlems augustā. Viņa lēmums būšot «atkarīgs no tā, kā veidosies tā politiskā situācija, kādi būs konkurentu personāliju piedāvājumi».

Lembergs sarunā, kā ierasts, veltīja kritiku arī eksprezidentam Zatleram, atgādinot, ka pēdējā Zatlera prezidentūras pusgadā abi tikās viņa rezidencē: «Dzērām vīnu, uzēdām zupiņu, otro, saldo,» sacīja Lembergs, norādot, ka pēkšņi viss ir mainījies un Lembergs ir oligarhs.

Tāpat Ventspils mērs pārmeta Zatleram, sakot: «Viņa kompetence ir ārkārtīgi zema, es brīnījos, cik viņš ir nekompetents.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu