Video: Filips Kirkorovs pieliek punktu «Jūrmalas popielai»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

29. jūlija vakarā «Jaunā viļņa» programmā bija komponista Aleksandra Zacepina radošais vakars. Ši kompinista skaņdarbi rotā daudzas padomijas filmas, tādas kā «Kaukāza gūstekne», «12 krēsli», «Ivans Vasiļjevičs maina profesiju» un daudzas citas. 

Vakaru vadīja pati pasākuma mūza - Alla Borisovna, bet viņai asistēja pats komponists - 85 gadus vecais Aleksandrs Zacepins. Kamēr konkursantiem šī bija brīvdiena, uz skatuves kāpa Krievijas estrādes zvaigznes, lai izpildītu kinolenšu dziesmas. 

Lai viss kā allaž būtu skaisti, bez piepūles un pārsteigumiem, gandrīz visi uzstājās fonogrammas pavadījumā. Gandrīz - jo izcēlās Filips Kirkorovs un gana labi izpildīja savu dziedamo dzīvajā. 

Alla, piesakot savu kadreizējo mīļoto, neiztika bez Filipa «pavilkšanas uz zoba». Viņa sacīja, ka tūliņ dzirdēsim vēl vienu dziesmu no skaistās filmas «31. jūnijs» un, protams, kurš gan ir pievācijs filmas galveno dziesmu, ja ne Filips Kirkorovs. Nosaucot dziesmas zīmīgo nosaukumu «Pasaule bez mīlestības», Alla vēl ironiski noteica: «Nabaga Fiļa...« 

Allas «jociņi» turpinājās arī pēc priekšnesuma, bet tos jūs paši varat apskatīt pievienotajā video rullītī: 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu